Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
de Spelerij
Tip
22 februari 2023

8x buiten spelen

de Spelerij

Van spelen word je blij! Dat geldt niet alleen voor kinderen, maar voor mensen van alle leeftijden. Ga van de glijbaan, huppel door het bos of doe een survivalrun. Voor spelen ben je nooit te oud! 

Wie verzamelt de meeste takken?

Het Bezoekerscentrum Renkums Beekdal is de perfecte plek voor je wandeling of fietstocht door de natuur. Haal een frisse neus, zoek mooie takken en verzamel de mooiste bladeren. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Ga bij het circus

Altijd al bij het circus gewild? Bij Fabriek Fysiek leren jong en oud alles over het circus: van hoepelen tot aerial en circus als kunstvorm. Wat is het circusleven toch mooi! Met je Gelrepas krijg je 10% korting op circuslessen, de rest kun je met je tegoed betalen.

Een ongewone speeltuin

Een speeltuin zoals De Spelerij heb je nog nooit gezien! Het is meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest bijzondere toestellen bedient en in beweging brengt. Met je Gelrepas krijg je € 2,- korting op de entree. De rest kun je met je tegoed betalen.

You're a survivor

Klimmen, klauteren, hardlopen en vies worden: doe mee aan de survival trainingen van Primates! Er zijn trainingen voor iedereen, kinderen én volwassenen. Dat is niet alleen leerzaam en goed voor je, maar ook ontzettend leuk! Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 50% korting op een rittenkaart, de rest kun je met je tegoed betalen.

Samen is alles leuker

Een college film & filosofie volgen, een mooie wandeling maken of een gezellige borrel op de vrijdag: de Waalstappers zitten niet stil! Word abonnee en ontdek hoe leuk het is om nieuwe mensen te ontmoeten door samen leuke dingen te ondernemen. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Van de glijbaan

Kinderen tot 12 jaar kunnen helemaal los in Speeltuin Talud. Met meer dan dertig toestellen is er altijd iets te doen. Draaien, glijden, springen op de trampolines, klimmen in de piramide en spelen in de zandbak. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Spelen op de Veluwe

Op de Veluwe heb je heide, zandverstuivingen en open vlaktes, wel 5.400 hectare! Wie rent er het hardst van de ene boom naar de andere? En wie spot als eerste een hert? Met een jaarkaart kun je het park het hele kalenderjaar bezoeken. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Net als de apen

Dierentuin Burgers’ Zoo heeft plezier voor de hele dag! Bezoek alle dieren in hun verblijfplaatsen, doe een speurtocht of ga naar een van de speeltuinen. Daar kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 4,50 euro korting op een dagticket. De rest kun je met je tegoed betalen.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons