Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud

Uitleg Duiven

Met Gelrepas ligt Duiven en omgeving voor je open! Het tegoed op de pas besteed je aan musea, sport, attracties, film, cursussen, en meer. Ook krijg je korting op allerlei acties. Ga bijvoorbeeld naar het Airborne Museum, word lid van de scouting of breng een bezoek aan Burgers' Zoo. Doe het met de Gelrepas!

Hoe werkt het?

Met je Gelrepas ga je sporten, op muziekles of doe je een cursus. En je gaat met korting naar de dierentuin, musea en de bioscoop. Dat werkt zo: je neemt gewoon je pas mee en laat hem scannen bij de kassa. Je tegoed wordt dan automatisch afgeschreven, of je krijgt korting. Je mag het tegoed op de pas uitgeven bij alle Gelrepas-partners. Niet alleen in je eigen gemeente, maar ook daarbuiten. Let op! Het extra school- en (sport)kledingtegoed kan alleen besteed worden bij geselecteerde winkels. Kijk in het aanbod en filter op ‘kleding’ of ‘schoolspullen’ of ‘sportwinkel’. Is je tegoed op, dan betaal je zelf de rest. Je ontvangt dan wel nog steeds korting.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Komen jouw kinderen niet in aanmerking voor een Gelrepas? Kijk dan eens op de website van Het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles, theaterschool of een andere creatieve cursus. 

Bewegen loont!

Jij verdient het om je gezond en fit te voelen! Viervitaal wil je hierbij helpen. Je kunt gratis meedoen. Hoe? Door in beweging te komen. Met wandelen, fietsen of hardlopen spaar je via een app ‘fitcoins’. Deze fitcoins kun je in dezelfde app inwisselen voor leuke en gezonde cadeautjes: fruit en groenten, uurtje bowlen, gratis naar de kapper en nog veel meer!

Lijkt het je leuk? Stuur dan een e-mailtje naar meedoen@liemersvitaal.nl. Daar krijg je alle nodige informatie om mee te doen. Meer informatie vind je op de website www.liemersvitaal.nl.

Veelgestelde vragen

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons