Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud

Partner informatie

Wil je jouw aanbod op een leuke manier onder de aandacht brengen van de Gelrepashouders? Meld je dan aan als partner. Met de Gelrepas ligt de provincie Gelderland open voor inwoners met een laag inkomen uit de gemeente Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.

Wat is het?

Inwoners met een laag inkomen uit de zeven Gelrepas-gemeentes kunnen gebruik maken van de Gelrepas. Op de pas staat een tegoed dat zij kunnen besteden aan sport, cultuur en recreatie in Gelderland. Als partner kun je de pashouder met of zonder korting het tegoed bij jou laten besteden.

Hoe werkt het?

Wanneer je je aanmeldt als partner, geef je hierbij aan dat pashouders bij jou met hun Gelrepas tegoed kunnen betalen. Het bestede tegoed wordt door Gelrepas de maand erop aan je uitbetaald. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de wijze van declareren.

Uitlegvideo's Gelrepastegoed verzilveren

Via de Scan'r App
Via Webterminal

Handleiding Partnerportaal

In het Partnerportaal vind je alle informatie over jouw acties terug. Je kunt daar ook makkelijk een nieuwe actie toevoegen en je uitbetalingsoverzicht zien. Jouw Gelrepas administratie is dus in een handomdraai gedaan. In de handleiding vind je:
 

  • Hoe je een transactie of uitbetalingsoverzicht kunt opvragen,
  • Hoe je deze kunt aanpassen op de gewenste periode
  • Hoe je een transactie of uitbetalingsoverzicht kunt downloaden als Excelbestand.

Aandacht voor jouw aanbod

Gelrepas besteedt op de volgende manieren aandacht aan het aanbod:

  • Op de website en in de app
  • In de maandelijkse nieuwsbrief naar alle pashouders
  • Met leuke posts op Instagram en Facebook

Download het logo of een poster van Gelrepas

Download hier een poster of het logo van Gelrepas om op te hangen en klanten te laten weten dat ze bij jou het Gelrepas-tegoed kunnen besteden en/ of korting krijgen.

Download het logo
Download de poster (A4)
Download de poster (A3)

Let op:
Gelrepas zal haar toestemming moeten geven op de uiting, alvorens deze kan worden gepubliceerd. Gelrepas zal haar toestemming onthouden indien en voor zover het te voorzien is dat de actie of campagne afbreuk zal doen aan het merk Gelrepas. Voor goedkeuring van Gelrepas stuur je een mail naar partners@gelrepas.nl en voeg je de promotie uiting toe.

Word partner

Wil je je opgeven als partner? Meld je dan aan! In onze handleiding vind je precies hoe dat in z'n werk gaat. Zodra je je hebt aangemeld, nemen we contact met je op.  

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons