Ga direct naar: Inhoud

Uitleg Renkum

Ga op pad met de Gelrepas in Renkum en omgeving! Het tegoed op de Gelrepas besteed je aan musea, sport, attracties, film, cursussen, en meer. Ook krijg je korting op allerlei acties. Word jij lid van één van de vele sportclubs, ga je op muziekles of ga je naar Burgers' Zoo? Doe het met de Gelrepas!

Wat kan ik doen met mijn Gelrepas?

Met je Gelrepas ga je sporten, op muziekles of doe je een cursus. En je gaat met korting naar de dierentuin, musea en de bioscoop. Dat werkt zo: je neemt gewoon je pas mee en laat hem scannen bij de kassa. Je tegoed wordt dan automatisch afgeschreven, of je krijgt korting. Je mag het tegoed op de pas uitgeven bij alle Gelrepas-partners. Niet alleen in je eigen gemeente, maar ook daarbuiten. Is je tegoed op, dan betaal je zelf de rest. Je ontvangt dan wel nog steeds korting.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het aanvragen van de Gelrepas? Neem dan contact op met één van de bibliotheken "Veluwe Zoom" in de gemeente Renkum of ga ernaartoe. De medewerkers van de bibliotheek helpen je graag verder. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Komen jouw kinderen niet in aanmerking voor een Gelrepas? Kijk dan eens op de website van Het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles, theaterschool of een andere creatieve cursus. 

Veelgestelde vragen

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons