Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Kindje zoekt paaseieren
Tip
26 maart 2024

7x de lente vieren

Kindje zoekt paaseieren

De lente is er! Dat moet gevierd worden. Ga met het hele gezin naar de speeltuin, de kinderboerderij of het openluchtmuseum. En ook volwassenen kunnen buiten ‘spelen’: denk aan golf, volleybal of een leuke natuurmarkt. Ontdek deze lente nieuwe dingen met je Gelrepas. Veel plezier!

Feest voor de lente

Op 6 april geeft het Renkums Beekdal een heus lentefeest. Met een natuurmarkt, lokale producten, natuurinformatie en kinderactiviteiten. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. Trek die bloemetjesjurk maar uit de kast! 

Jonge dieren spotten

Voorjaar betekent ook: jonge dieren! In Burgers’ Zoo is in februari een giraffe geboren: ga jij op kraambezoek? Dan kun je ook meteen op avontuur door de overdekte jungle, de woestijn en de oceaan. Met je Gelrepas krijg je €4,50 korting op een dagticket.

Buiten een balletje slaan

Lekker buiten zijn, bewegen en steeds iets beter worden in golf? Ga golfen bij de Edese Golfclub Papendal. Ben je jonger dan 18 jaar, dan krijg je 50% korting op je lidmaatschap. Of betaal met je Gelrepas-tegoed. Ga jij het eens proberen?

Op reis door de tijd

Musea stoffig? Welnee! In het Openluchtmuseum in Arnhem ga je op reis door de tijd, én haal je een frisse neus. Bekijk de authentieke gebouwen, ga naar het Kindererf of speel op het Zaanse plein. Een portie poffertjes toe, topdag! Met je Gelrepas krijg je € 8,50 korting op de toegang.

Spelen en uitvinden

Ga je broodjes bakken, een carrousel in beweging brengen of een hijskraan bedienen? Het kan allemaal bij De Spelerij, een doe-, samenwerk- en verwondertuin. Liever met je handen werken? Ga dan naar De Uitvinderij! Met je Gelrepas krijg je €2 korting op de entree.

Lente met Fien & Teun

Ook Avonturenboerderij Molenwaard heeft lentekriebels! Tijdens het festijn met Fien & Teun ontdek je het park met je eigen opdrachtenboekje, leuke parkshows en zelfs een nieuwe attractie. Je krijgt onbeperkt 25% korting op de entree met je Gelrepas.

Nieuw seizoen, nieuwe jij

Een nieuw seizoen is het perfecte moment om even stil te staan. Ga een momentje offline en ontspan met een massage van Moment4Massage. Je kunt kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons