Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Kortingsactie
Avonturenboerderij Molenwaard

Onbeperkt 25% korting op toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard

Geldig t/m 31 dec 2024

Avonturenboerderij Molenwaard

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ontdek je samen met Fien en Teun van alles over het leven op een boerderij. Ga op pad met jouw opdrachtenboekje en kijk goed om je heen om alle vragen te beantwoorden. Maar geniet ondertussen ook van alle attracties en de vele parkshows. Maak een ponyritje, rijd op de trekkers, knuffel met de liefste dieren, leer meer tijdens de interactieve boerenschuurshows, kijk naar een show van Fien & Teun in het gloednieuwe theater en ontmoet het populaire boertje en boerinnetje in het echt! Door de afwisselende thema’s op het park is er elke keer wel iets nieuws te beleven. En heb jij alle opdrachten voltooid? Dan haal jij je boerderijdiploma en word je net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje. Zo ervaar jij hoe het is om te leven op een boerderij en heb je samen een onvergetelijke dag midden in de Hollandse polder.

Onbeperkt 25% korting op toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard

standaardtarief:
Van€ 19,50Voor€ 14,60
Waar
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Open locatie in maps
Let op

Met jouw Gelrepas krijg je alleen korting! Het is niet mogelijk te betalen met het tegoed op de Gelrepas bij Avonturenboerderij Molenwaard. Reserveren is verplicht.

 

Minishow Kikker vanaf aanstaande zaterdag!

Kwaak, kwaak, kwaak… in de vrolijke minishow ‘Kikker en een heel bijzondere dag’ wordt Kikker wakker met een vreemd gevoel… Hij weet niet wat er aan de hand is en gaat te rade bij zijn vriendjes Eend en Haas, die nogal geheimzinnig reageren. Wat zou er toch zijn? Waarom was vandaag nou een bijzondere dag? Kikker kan het zich niet meer herinneren… Ga jij met Kikker op onderzoek uit?

 

Kikker en een heel bijzondere dag is op de volgende data te zien op de Avonturenboerderij (https://www.avonturenboerderij.nl/kom-langs/evenementen/minishow-kikker):

  • 10 februari & 11 februari
  • 17 februari t/m 25 februari
  • 2 maart & 3 maart
  • 9 maart & 10 maart
  • 16 maart & 17 maart
  • 23 maart & 24 maart

 

Vanaf 10 februari zullen wij weer één uur eerder geopend zijn! Na de voorjaarsvakantie zullen wij tot en met het Paasweekend op maandag en dinsdag gesloten zijn, vanaf dan zullen wij weer 7 dagen per week open zijn.

Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2024

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons