Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Meisje in de hei
Tip
26 oktober 2023

6x herfstkleuren spotten

Meisje in de hei

Zie je die dieprode kleur? Oranje al gespot? En kijk daar, felgeel! Het lijkt wel een kunstwerk, maar het is gewoon onze eigen natuur. Ja, de herfst biedt veel meer dan alleen regen. Dit is hét moment om de natuur in te gaan en te genieten van de mooiste herfstkleuren. Trek je kaplaarzen aan, pak je Gelrepas erbij en kijk je ogen uit. 

Waan je in de middeleeuwen

Kasteel Doorwerth is altijd al een magische plek, maar in de herfst nog nét een beetje extra. Wandel door de moestuin, de boomgaard of door het afwisselende heuvel- en waterlandschap. Regenbui? Schuil dan in het kasteel. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op de toegang.

Speuren tot je niet meer kan

Bij Natuurcentrum Arnhem kun je van alles leren en ontdekken over natuur, milieu en duurzaamheid en dat is in de herfst het allerleukst! Ga op 18 november mee met een bomenspeurtocht. De bomen in Park Sonsbeek laten nu hun mooiste kleuren zien. Met je Gelrepas kun je voor € 1,- mee. Je kunt dit met je Gelrepas-tegoed betalen.

Wilde dieren spotten

Met ruim 5.400 hectare aan bossen, heide, zandverstuivingen en open vlaktes kijk jij je ogen uit in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Maak een mooie wandeling of pak een gratis fiets en geniet van de rust. Misschien spot je naast mooie herfstkleuren ook wel wilde dieren… Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Herfstig hardloopavontuur

Niet wandelen, niet fietsen, maar…? Juist, hardlopen! Ook zo kun je genieten van de mooiste herfstkleuren en word je meteen superfit! Bij hardloopvereniging DE LOPER weten ze er alles van. Hier rennen ze op verschillende locaties in en rondom Arnhem. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Voor jong en oud

Ook in het Renkums Beekdal geniet je tijdens de herfst van een prachtig palet aan kleuren. Maak een mooie wandeling, een fietstocht of ga op excursie met een ware natuurgids. Ook voor kinderen is hier genoeg te doen. Wat dacht je van een wandeling over het kabouterpad? Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons