Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
achtbaan
Tip
23 juni 2022

8x zomervakantie

achtbaan

Het is bijna zomervakantie! Zeeën van tijd om alle dingen te doen die je leuk vindt. Ga met je Gelrepas naar Walibi, fietsen met Ome Joop of de hele dag spelen in de speeltuin. De tijd vliegt zo voorbij!

Fietsen met Ome Joop

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar oud en heb je een fiets? Doe dan van maandag 25 juli tot en met zaterdag 30 juli 2022 mee met Ome Joops Tour 2022. Dat zijn zeven dagen supervette fietstochten, met allerlei leuke activiteiten. Met je Gelrepas doe je gratis mee.

Filmpje pakken

In de zomervakantie draaien er allerlei leuke kinderfilms in Pathé Arnhem. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 4,50 korting op een filmbezoek voor 19.00 uur. Licht uit, actie!

Een ongewone speeltuin

De Spelerij is een bijzondere speelplek. De hele dag kun je hier klauteren, roetsjen, rennen en ravotten op en om de toestellen. Of ga naar De Uitvinderij, een enorme werkplaats waar je je eigen kunstwerk maakt. Met je Gelrepas krijg je € 2,00 korting op de entree.

Dagje Walibi met de hele familie

Walibi is een pretpark voor de hele familie: van spannende achtbanen tot waterattracties en meer. Ga op 27 juli, 2, 5 en 15 augustus 2022 op een dagtocht naar Walibi met de Betuwe Expres! Met je Gelrepas krijg je € 14,25 euro korting.

Hallo, dieren!

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn in Burgers' Zoo! Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 4,50 korting op een dagticket! Goed of slecht weer? Geen zorgen, want 40% van het park is overdekt.

Hele week spelen

Geef je op voor de Vakantiespelen Gelders Eiland in de week van 22 tot 26 augustus. Een zomerse week vol activiteiten, verschillende sporten en plezier! Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Reis door de tijd

Zelf iets maken in de werkplaats of de geschiedenis ontdekken in het museumpark? Laat je inspireren door de verhalen in het Nederlands Openluchtmuseum en reis door de tijd. Met je Gelrepas krijg je € 8,50 korting op de entree. 

Buitenspelen in Dieren

Kom rennen, klimmen en klauteren in de grootste natuurspeeltuin! Bij Dierense Speeltuin Vereniging beleef je een spetterende dag vol plezier. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. Denk maar alvast na welke van de 38 speeltoestellen jij eerst gaat beklimmen. 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons