Posttheater

Arnhem
Film, muziek, theater en concert
Geldig vanaf 01 mei 2019 t.m. 24 mei 2019

Algemene informatie

Het Posttheater is een podium voor gevestigde namen en nieuw talent. Het publiek moet de mogelijkheid hebben talent te ontdekken.

Gevestigde namen spelen hun reguliere voorstellingen in het Posttheater, maar krijgen in het Posttheater ook de ruimte voor het geven van try-outs. Jong talent en jonge makers krijgen extra aandacht. Het Posttheater biedt nadrukkelijk aankomende jonge talenten een podium. Hierdoor wordt niet alleen nieuw publiek aangesproken, maar doen de jonge talenten ( cabaret, kleinkunst, stand-up en comedy) ook ervaring op die ze op andere podia kunnen uitbreiden.

Mei

09  Muzikaal Cabaret , Enge Buren, Vreemde Vogels
10  Muzikaal Cabaret , Enge Buren, Vreemde Vogels

10   Cabaret, Samir Fighil, Feniks, Kleine Zaal
11   Comedy & Stand-up, Arnhem Lacht, Arnhem Lacht XL
17  Cabaret , Rob & Emiel, Onderweg (12+)
18  ImprovisatieCabaret , Op Sterk Water, HOTEL

24  Cabaret, Dolf Jansen, Bijna

Aanbieding

Op vertoon uw GelrePas en inlevering van coupon 7, 8, 9, 10 of 11 kunt u voor € 6,00 een voorstelling naar keuze bijwonen. Kaarten zijn reeds aan het begin van het seizoen aan de kassa van het Posttheater verkrijgbaar, tussen 19.30 en 20.15 uur op voorstellingsavonden. Het kan voorkomen dat bepaalde voorstellingen al zijn uitverkocht, zie hiervoor www.posttheater.nl
U kunt ook on-line bestellen via www.posttheater.nl U betaalt dan wel het volle tarief. Op de avond van de voorstelling krijgt u op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van de coupon het verschil terug. Aanvang voorstellingen 20.30 uur (tenzij anders vermeld). U vindt het Posttheater aan de Rosendaalsestraat 27 (achter station Velperpoort).

Voorwaarden

In bezit van een geldige GelrePas en tegen inlevering van de betreffende coupon

Locaties en praktische informatie

Het Posttheater
www.posttheater.nl
026 - 4463554
info@posttheater.nl
Rosendaalsestraat 27, 6824 CA, Arnhem