Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Tip
03 januari 2024

7x een frisse start

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Gelukkig nieuw (Gelrepas)jaar! Het is tijd voor een frisse start. Met je Gelrepas haal jij alles uit dit nieuwe jaar en is die frisse start zo gemaakt. Neem wat tijd voor jezelf, ontmoet nieuwe mensen, trek de natuur in en haal een frisse neus en nog véél meer. Lees snel verder voor heel veel verfrissende inspiratie voor het nieuwe jaar. We wensen je heel veel plezier!

Een frisse neus halen

Een nieuw jaar vraagt om een frisse start. Ga een frisse neus halen in de mooie natuur van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Geniet van bossen, heide, zandverstuivingen en open vlaktes waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Blijf goed kijken, misschien zie je zelfs wilde dieren… Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Een nieuwe hobby

Wil je dit jaar een nieuwe hobby oppakken? Ga bij de scouting! Wie denkt dat je bij de scouting alleen bezig bent met knopen vouwen, tochten lopen, hakken en zagen heeft het mis. Bij de scouting maak je vrienden voor het leven! Met je Gelrepas krijg je 1x 25% korting op de contributie van het jaar lidmaatschap van scouting Aerendheem Arnhem en op de kampweek.

Nieuwe mensen ontmoeten

Is jouw goede voornemen om dit jaar meer activiteiten te ondernemen? Dan is Waalstappers echt iets voor jou! Hier ontmoet je nieuwe mensen en doe je samen de leukste dingen. Gezellig samen wandelen, borrelen, naar de bioscoop en nog veel meer. Iedereen kan lid worden. Probeer het abonnement gratis 3 maanden uit en betaal daarna met je Gelrepas-tegoed.

Een momentje voor jezelf

Start het nieuwe jaar helemaal zen en pak een momentje voor jezelf. Bij Lief Yoga & Massage geniet je van de fijnste massages en behandelingen. Ben je daar ook zo aan toe? Pak je Gelrepas er maar bij en geniet van onbeperkt 25% korting op massages en behandelingen. Het restbedrag kun je met Gelrepas-tegoed betalen. Zo ontspannen ben je een nieuw jaar nog nooit begonnen.

Een nieuwe foto

Start het nieuwe jaar met een frisse look! Laat een nieuwe pasfoto maken en geef je identiteitsbewijs een update. Met jouw nieuwe plaatje ben je helemaal klaar voor alle avonturen die in 2024 gaan komen. Met je Gelrepas krijg je 1x € 3,95 korting op pasfoto's bij de Lijstencentrale in Zevenaar. Lachen naar het vogeltje!

De nieuwste films bekijken

Een nieuw jaar betekent; té gekke nieuwe bioscoopfilms! Komt dat even goed uit, met je Gelrepas krijg je korting of kun je je tegoed besteden bij heel veel bioscopen. Zo kun jij eindeloos blijven genieten van de mooiste verhalen op het witte doek. Ga je voor actie, romantiek of een gezellige familiefilm?

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons