Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Doedorp
Tip
04 juli 2023

7x de zomer door

Doedorp

De zomervakantie is (bijna) begonnen! Zoveel vrije tijd, wat nu? Met je Gelrepas heb je heel veel plezier, gewoon in de buurt. Kinderen doen mee aan het doe-dorp, gaan zwemmen, naar de speeltuin en nog veel meer. De weken vliegen voorbij!

Hutten bouwen

Hamer mee? Check! Ga hutten bouwen bij Doedorp Zevenaar, de kinderspeelweek voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit Zevenaar. Kinderen kunnen 14 t/m 19 augustus komen timmeren, escapen, gamen, broodjes bakken, proefjes doen, knutselen en nog veel meer. Het dorp sluit af met een grote show! Met je Gelrepas kun je gratis meedoen.

Sport en spel

Vier dagen hutten bouwen, knutselen, sporten, dansen, spelen en heel veel plezier hebben, dat doe je in het Super Kids Bouwdorp in de gemeente Renkum! Kinderen met een Gelrepas uit Renkum doen gratis mee. Het bouwdorp vindt plaats van 14 tot en met donderdag 17 augustus.

Op het eiland

Tijd voor spelletjes! Alle kinderen van de basisschool uit de voormalige gemeente Rijnwaarden kunnen meedoen aan de Vakantiespelen. Denk aan knutselen, maar ook een dagje naar het bos of zelfs een spannende spooktocht! Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Buiten zwemmen

Wie zomervakantie zegt, zegt zwemmen! Met je Gelrepas ga je bijvoorbeeld naar het Openluchtzwembad Klarenbeek, pal naast het bos. Spring van de duikplank, plons in het water en droog op met een ijsje. Klinkt goed, toch?

Eindeloos spelen

Rennen, klimmen, klauteren! Het kan allemaal bij de grootste en mooiste speeltuin van Nederland: Dierense Speeltuin Vereniging. Ga op een van de 38 speeltoestellen, of speel met water en de natuur. Hier verveel je je zeker niet! Je kunt hier met je tegoed betalen.

Klimmen en klauteren

Dagje minder mooi weer? Ga dan naar Monkey Town en krijg onbeperkt 2 euro korting op de toegang. Kinderen tot en met 11 jaar spelen hier de hele dag in het grootste binnenspeelparadijs van Arnhem, met allerlei glijbanen, trampolines, een voetbalkooi en lasergame.

Jeugdland

Pak je paspoort en doe de hele vakantie leuke dingen! Je krijgt hem gratis op school als je in Arnhem woont. Je krijgt korting op allerlei leuke activiteiten en soms kun je het restbedrag met je Gelrepas-tegoed betalen. Ga bijvoorbeeld naar de stadsboerderijen, hardlopen op Papendal of trampoline springen bij Jumpsquare.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons