Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Plaswijckpark
Tip
29 november 2023

7x in de feestsfeer

Plaswijckpark

December = feestmaand! Van Sinterklaas tot kerst en van de kerstvakantie tot oud en nieuw, het kan deze maand niet op. Met je Gelrepas maak je deze maand nóg feestelijker. Glijd over het ijs, beleef de winter zoals vroeger, warm even lekker op of vier kerst op de boerderij. Fijne feestdagen!

Een betoverend dagje weg

Ga mee op dagtocht naar Antwerpen en laat je onderdompelen in een betoverend winterparadijs. Glijd over het ijs op de schaatsbaan, struin over de kerstmarkt of maak een rondje in het reuzenrad en geniet van het uitzicht over de verlichte stad. Met je Gelrepas krijg je 1x €8,25 korting op de dagtocht naar Antwerpen met Betuwe Express.

Winter op de boerderij

Avonturenboerderij Molenwaard viert de winter! Leer meer over de boerderijdieren in de winter en haal je winterboerderijdiploma, ga naar het Winterfeest en/of ontmoet de vro-ho-ho-lijke kerstman. Natuurlijk ga je niet naar huis zonder Fien & Teun te zien! Met je Dordtpas krijg je gratis entree.

Kerstlichtjes kijken

Zet je hoogtevrees maar aan de kant en geniet van spectaculair uitzicht vanuit de glazen balkons van Eusebius Arnhem. De stad hangt in december vol vrolijke kerstlichtjes die je vanaf hier wel héél goed kunt bekijken. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 50% korting op je bezoek aan de Eusebius experience.

Wat een nostalgie

Zwieren op de overdekte rolschaatsbaan, plezier maken op de winterkermis, struinen over de wintermarkt en nog veel meer. Van 2 december 2023 tot en met 14 januari 2024 beleef je de winter van vroeger in het Nederlands Openluchtmuseum. Pret voor jong en oud! Met je Gelrepas krijg je onbeperkt €8,50 korting op de toegang tot het museum.

Glijden over het ijs

Denk je aan de winter, dan denk je aan? Juist, schaatsen natuurlijk! Van 8 december 2023 tot en met 7 januari 2024 kan er weer geschaatst worden op de Brilliant IJsbaan Duiven. Trek je warmste sokken aan en glijd met een grote glimlach over het ijs! Met je Gelrepas krijg je 1x 50% korting op een schaatsabonnement. 

Brrr, koud hè

Tijd om even op te warmen! Ga naar een gezellige kerstfilm of een van de andere leuke familiefilms in Pathé Arnhem. Plof neer in een zachte stoel en laat je betoveren door de mooiste verhalen op het witte doek. Koud buiten? Niets van te merken! Met je Gelrepas krijg je € 4,50 korting op je filmbezoek vóór 18.00 uur, € 3,50 korting op je filmbezoek ná 18.00 uur of kun je een filmkaartje kopen met je Gelrepas-tegoed.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons