Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Gelders Eiland
Tip
03 juli 2024

6x vier de vakantie

Gelders Eiland

Heb je (bijna) vakantie? Dat moet gevierd worden! Even helemaal niks: niet werken, niet naar school, alleen maar samen tijd doorbrengen en leuke dingen doen. Weet je even niet wat je moet doen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet. Met deze Gelrepas-acties wordt je vakantie een feest!

Dag op avontuur

Ga met de hele familie op avontuur in Avonturenpark Hellendoorn. Stap in de wildwaterbaan, het schommelschip, een achtbaan of probeer de lasergame experience. Met je Gelrepas krijg je op 22 en 29 juli, 5 en 12 augustus €13,- korting op een dagtocht. Daar wil je bij zijn! 

Hutten bouwen

Timmeren, escapen, gamen, broodjes bakken, handelen, proefjes doen, knutselen, spelletjes spelen en meer: dat is het Doedorp in Zevenaar. Hier kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar een hele week komen spelen. Het Doedorp sluit af met een grote show. Meld je snel gratis aan met je Gelrepas.

Nét echt

Ook eens meemaken hoe het is om met grote snelheid over de weg te scheuren, een ruimteschip te besturen of als piraat een eiland te ontdekken? Besteed je Gelrepas-tegoed bij VR SO Real in Arnhem. Zet je VR-bril op en maak het mee: nét echt.

Lekker doen

De eerste week van de zomervakantie begint meteen goed: kinderen van groep 6 tot en met 8 kunnen meedoen met Bouwdorp Duiven. Dat betekent hutten bouwen, knutselen of ergens rustig een boekje lezen. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. Doe mee!

Vakantie-eiland

Op dít eiland is het pas echt vakantie. Deze zomer kunnen kinderen uit de voormalige gemeente Rijnwaarden weer een fantastische spelweek beleven op het Gelders Eiland. Klauteren, knutselen, en wist je dat de brandweer langskomt? Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Zomer in het Openluchtmuseum

Het leukste museum in de zomervakantie: het Openluchtmuseum! Ga op expeditie, duik de speeltuin in en kom helpen hooien. Luister in de theekoepel naar de avontuurlijke verhalen van Anansi de spin of maak een ritje met de historische tram. Met wie kom jij langs? Met je Gelrepas krijg je onbeperkt €11 toegang op de entree.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons