Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Moeder en kind kijken naar muurschildering
Tip
29 september 2023

6x schuilen voor de regen

Moeder en kind kijken naar muurschildering

Zie je die donkere lucht? En hoor je de regen zachtjes tikken tegen het raam? Ja, ook dat is de herfst. Gelukkig kun je ook op regenachtige herfstdagen heel veel leuke dingen doen met je Gelrepas. Gewoon lekker binnen. Bezoek het museum, plons in het zwembad en dans tot je niet meer kan. Maak je klaar om samen met Gelrepas te schuilen voor de regen! 
 

Kijk je ogen uit

Op een regenachtige dag ga je? Juist, naar het museum natuurlijk! In Museum Arnhem kom jij de dag wel door. Van realistische kunst uit de 20ste eeuw tot sieraden van deze tijd. Je kijkt je ogen uit! Met je Gelrepas bezoek je het museum helemaal gratis.

Picasso in spé

Ben jij niet zo van het kijken naar kunst? Dan maak je het toch gewoon zelf! Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een teken- of schilderles bij Schilderatelier Arnhem. Leuk voor zowel beginners als gevorderden, voor jong en oud! Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Vergeet je handdoek niet

Meestal is het binnen droog, maar hier niet… Plons in het water van één van de binnenzwembaden van Sportbedrijf Arnhem. Roetsj van de glijbaan, duik door de golven van  het golfslagbad en rust uit in het bubbelbad. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Even opwarmen

Koud buiten hè? Daar merk je bij Dance Field Studio niets van! Werk jezelf in het zweet tijdens een les Zumba Fitness, gooi je heupen los op reggaeton en trek je beste dansmoves uit de kast tijdens een lesje salsa. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Filmpje pakken?

Ga naar Pathé Arnhem, plof neer in een zachte stoel en bekijk de mooiste verhalen op het witte doek. Met je Gelrepas krijg je €4,50 korting op je filmbezoek vóór 18.00 uur. Comedy, actie of tóch een spannende thriller? Of ga naar de kleuterbios. Leuk voor de jongste filmfanaten!

En… rennen maar!

Druktemakertjes in huis? Geen zorgen, ga uitrazen in Ballorig! Hier kunnen ze onbezorgd rennen, springen, klimmen en klauteren tot ze erbij neervallen. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen. Wat zullen ze lekker slapen vanavond! 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons