Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Slagharen Attractiepark
Tip
26 juli 2023

6x op avontuur

Slagharen Attractiepark

Kom, ga op avontuur! Met je Gelrepas valt er altijd iets te beleven. Ga de natuur in, beleef het Wilde Westen in Attractiepark Slagharen of waag je op een glazen plafond op 73 meter hoogte. Heb jij wel zin om iets nieuws te ontdekken? Pak je pas en ga op pad!

Op avontuur bij de boerderij

Ontdek samen met Fien en Teun alles over het leven op een boerderij. Maak een ponyritje, rijd op de trekkers, knuffel met de dieren of ga naar een theatershow. Je kunt er zelfs een boerderijdiploma halen! Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op de toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard.

De natuur in

Wil je een vuurtje stoken, de natuur in en heel veel nieuwe vrienden maken? Ga dan kijken bij Scouting Andre de Thaye. Kinderen en jongeren krijgen hier alle ruimte om te ontdekken en te leren. Je kunt hier je Gelrepastegoed besteden.

Klimmen en klauteren

Waar je ook kijkt, bij Fun Zone Nijmegen zie je overal speeltoestellen, elk met een eigen thema. Kinderen tot en met 12 jaar beleven hier de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Je kunt hier met je Gelrepastegoed betalen.

Een ongewone speeltuin

De Spelerij - Uitvinderij is een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievollen toestellen bedient. In de Uitvinderij bedenk en maak je zelf de mooiste kunstwerken. Met je Gelrepas krijg je € 2,00 korting op de entree.

Voor de durfals

Bezoek de Eusebius Experience en maak een reis door de tijd. In de toren beleef je het verhaal van de Slag om Arnhem. Echte durfals beklimmen de toren (tot 73 meter hoogte) en staan op de spectaculaire glazen plafonds. Durf jij? Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 50% korting op de Eusebius Experience.

Wild West avonturen

Pak je lasso, trek je cowboyboots aan en ga op avontuur in Attractiepark Slagharen! Hier bleef je echte Wild West-avonturen in meer dan dertig spannende attracties. Met je Gelrepas krijg je € 12,50 korting op een dagtocht. Dat wordt een avontuurlijke dag!

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons