Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Skatend meisje
Tip
06 juni 2023

6x fijne zomer

Skatend meisje

De zomer staat voor de deur! Je jas kan thuisblijven, de zonnebril moet mee. Met je Gelrepas maak je deze zomer alle leuke dingen mee: van het openluchtmuseum tot een dagje Slagharen en nog veel meer. Kom maar door met die zonnige dagen!

Naar buiten

Binnen zitten kan altijd nog. In de zomer wil je naar buiten! Ontdek Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daar heb je eindeloos veel plek om te wandelen, fietsen en natuurlijk dieren te spotten. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen. 

Het Wilde Westen

Zin in een dag vol wilde avonturen? Ga mee met de Betuwe Express naar Attractiepark Slagharen! Met heel veel spannende attracties ben je hier makkelijk een hele dag zoet. Met je Gelrepas krijg je 1x €12,50 korting op de dagtocht. 

Rrreollen maar

Rollend de zomer door? Trek je skates aan bij STG Rijn IJssel. Je krijgt les van een ervaren docent op de skeelerbaan. Je kunt betalen met je Gelrepas-tegoed. 

Potje badminton

Dit echte vakantiespel kan niet ontbreken deze zomer! En als je nu begint met oefenen, word je steeds beter. Badmintonclub Thuve leert het je graag. Je kunt hier betalen met je Gelrepas-tegoed. 

Samen op stap

Niks leukers dan samen op stap gaan! Waalstappers is een community voor het ontmoeten van nieuwe mensen en samen leuke dingen doen. Iedereen uit Nijmegen, Arnhem en omgeving kan meedoen. Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je aan met je Gelrepas-tegoed.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons