Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
veluwe fietsen
Tip
16 november 2021

5x meer natuur

veluwe fietsen

Zit je al de hele dag binnen? Ga een frisse neus halen! Waar kan dat beter dan hier in het groene Gelderland? De hei op, het bos in of naar de boerderij: met je Gelrepas is er buiten van alles te beleven. Pak je pas voor meer natuur.

Naar de Veluwe

Bijna om de hoek vind je het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daar wil je heen! Ontdek de hei op de fiets of maak een wandeling door het bos. Wie weet spot je wel een wild zwijn of hert. Met je Gelrepas kun je een jaarkaart kopen, waarmee je het park het hele jaar kunt bezoeken.

De natuur als klaslokaal

Wist je dat je de stad helemaal niet uit hoeft voor je portie natuur? Bezoek een van de stadsboerderijen van Natuurcentrum Arnhem. Daar leer van alles over het leven op de boerderij, de dieren en waar je eten vandaan komt.

Door beek en dal

Bij Stichting Renkums Beekdal ontdek je alles wat je wilt weten over dit prachtige natuurgebied. Een gids vertelt je tijdens een herfstwandeling alles over het ontstaan van het landschap. Of doe mee met een van de vele andere activiteiten.

Scouts verzamelen

Bij de scouting leer je de natuur kennen als geen ander. Bij Scouting Sint Jorisgroep Westervoort maak je vuur, bewerk je hout en kook je de buitenlucht. Twijfel je om lid te worden? Ga dan eens vrijblijvend kijken.

Niet zomaar een tuin

Tuin de Lage Oorsprong is niet zomaar een tuin! Maak een wandeling over het landgoed, luister naar muziek in het amfitheater of pluk een mooie bos bloemen. De dag sluit je af met een heerlijk stuk taart. Met je Gelrepas krijg je 50% korting op de toegang.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons