Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
kasteel
Tip
28 maart 2022

8x lentekriebels

kasteel

Het is langer licht en de vogels fluiten weer: het is lente! Met je Gelrepas ontdek jij heel veel leuke lente-acties. Bezoek dieren uit de hele wereld in de dierentuin, klim en klauter in de speeltuin of daag jezelf uit tijdens een survivaltraining. Kriebelt het al?

Doe iets creatiefs

Bij het Timmerhuis leer je (beter) koken, een meubel timmeren of een robot programmeren. Wie weet ontdek je wel een nieuw talent! Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Bezoek de dierentuin

Op naar Burgers’ Zoo! Ontdek de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn. Of maak kennis met de andere bewoners van de dierentuin: van haaien tot échte tijgers. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 4,50 korting op de entree. 

Ontdek de Hoge Veluwe

Spot jij een mooie vlinder of misschien zelfs wel een hert? Bij Park de Hoge Veluwe fiets of wandel je door een prachtig landschap waar van alles te zien is. Met je Gelrepas kun je een jaarkaart aanschaffen. Dan kun je gaan wanneer je wilt. 

Speel de hele dag

De Spelerij is de meest bijzondere speeltuin die je ooit hebt gezien. Bedien de meest fantasievolle toestellen en bak je eigen broodjes. Daarna ga je natuurlijk naar de Uitvinderij, een enorme werkplaats waar je de mooiste kunstwerken maakt. Met je Gelrepas krijg je € 2,00 korting op de entree. 

Maak een reis door de tijd

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is weer open! Ga op reis door het Nederland van twee eeuwen geleden tot heel recent. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden weggelopen. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 8,50 korting op de entree.

Slinger boven het water

Wil je in de buitenlucht werken aan je kracht en conditie? Survivalrun trainingsgroep Arnhem heeft een ca. 300 meter lang circuit van diverse combinatie- en touw hindernissen. Besteed hier je tegoed en slinger als een aap boven het water. 

Wandel door de tuin

Nog meer goede lente-dingen: vanaf 10 april is Tuin de Lage Oorsprong weer geopend. Bewonder de tuinkamers, bezoek de kunstexpositie of geniet van een stuk taart. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. 

Bewonder het kasteel

Maak kennis met de kleurrijke geschiedenis van Kasteel & park Rosendael. Bewonder de mooie kasteeltuin, loop over het blotevoetenpad, bouw hutten of speur naar diertjes in de bosvijver. Pak je Gelrepas en ga er een middagje op uit. Je krijgt hier onbeperkt 25% korting. 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons