Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Spelen in de speeltuin
Tip
11 mei 2021

5x spelen

Spelen in de speeltuin

Het hoeft niet altijd zo serieus. Ga tien keer van de glijbaan, maak zelf een luchtballon van metaal of spetter op waterspeelplaats. Pak je Gelrepas en spelen maar!

 

Muzieksafari

Kleine rocksterren gaan op muzieksafari met Ritmiek. Dat is een reis door de wilde natuur van de muziek, speciaal voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar gaan. En wat valt er veel te ontdekken! 

Dierense Speeltuin

Oude kleren aan? Gaan! Leef je uit in de mooiste en grootste speeltuin van Nederland: de Dierense Speeltuin. Met wel 38 speeltoestellen, een waterspeelplaats en een natuurspeelplaats, is er geen tijd om stil te staan. 

Speeltuin Talud

Schommelen, glijden, of klimmen, het kan bij Speeltuin Talud! Hier speel je zes dagen per week op heel veel verschillende speeltoestellen. Wat ga jij als eerste doen? 

De Uitvinderij

Op de werkplaats van de Uitvinderij maken kinderen zélf iets. Of het nu een prachtig verfspetterschilderij is, een luchtballon van metaal (ja, die bestaan) of een piratenboot van piepschuim. (Let op: De Spelerij is nog tot en met 31 mei gesloten.)

Speelotheek Het Speelpunt

Het allerleukste speelgoed vind je bij bij speelotheek Het Speelpunt! Kinderen tot 12 jaar en kinderen en volwassen met een verstandelijke handicap kunnen hier speelgoed afhalen zonder het te kopen. Laat je verrassen met het verrassings-speelgoedpakket via de Afhaalbieb. 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons