Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
gelrepassquare
Tip
10 juni 2021

10 x dit kan nú

gelrepassquare

Yes! De zon schijnt en we mogen eindelijk weer naar de sportschool, het museum en de bibliotheek. Wat ga jij als eerste doen? Pak je zonnebril en je Gelrepas en ontdek de leukste plekken bij jou in de buurt en daarbuiten.

In ‘t wild

Ga op avontuur in Burgers' Zoo! Duik in 8 miljoen liter water, ontdek de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn. Of maak kennis met de andere bewoners van de dierentuin: van haaien tot échte tijgers!

Ga op reis door de tijd

In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem reis je door de geschiedenis van het dagelijks leven. Bekijk de authentieke gebouwen, voorwerpen en mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen.

Tijd voor fitness

Ben jij op zoek naar een sportschool voor fitness of andere sporten in Zevenaar? Bij Bent Sports in Zevenaar krijg je goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Niets staat jou meer in de weg om je doelen te halen!

Een dagje aan de Maas

Op vakantie in eigen land? Ga op dagtocht naar Rotterdam met de Betuwe Expres! Breng een bezoek aan de Markthal, ga shoppen in de Koopgoot en bekijk de stad vanaf het water.

Leer alles over water

Wat is het warm deze zomer! Ga naar het Nederlands Watermuseum en koel lekker af. Je kunt er met het hele gezin heen. Hoeveel liter water denk jij dat je per dag verbruikt?

 

Ouderwets buitenspelen

Bak broodjes, breng een carrousel in beweging of bedien een hijskraan: het kan allemaal bij De Spelerij. Liever met je handen werken? Ga dan naar De Uitvinderij. Allebei kan ook natuurlijk!

Zoete of zoute popcorn?

Het beeldscherm van je TV, telefoon of tablet zat? Schuif met een bak popcorn voor het grote bioscoopscherm. Dát is pas beeld. Ga je voor actie, drama of toch comedy? En misschien nog wel belangrijker: deel je je popcorn… of niet?

Het circus is weer in de stad

Cirque de la Liberté lijkt op het beroemde Cirque du Soleil. Dat betekent spectaculaire shows vol clownerie, acrobatiek, theater én een (opblaasbare) olifant op een bijzondere locatie midden in Arnhem. Hier wil je bij zijn!

Adem in, adem uit

Binnen als het moet, buiten als het kan. Zodra het kan geeft Mirjam yogales in haar beschermde buitentuin. Heb jij ook zin in Yoga in de zon? Doe dan mee! Deze yogalessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. 

 

Sporten voor de kleintjes

Monkey Moves Arnhem biedt multisportlessen aan voor kinderen van 1,5 tot 9 jaar oud. Dat betekent veel bewegen, plezier maken en misschien wel een nieuwe favoriete sport ontdekken. Komt jouw kind ook de aap uithangen?

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons