Toneelgroep Oostpool

Arnhem
Film, muziek, theater en concert
Geldig vanaf 19 sep 2019 t.m. 31 okt 2019

Algemene informatie

Al onze kleine zaalvoorstellingen spelen de eerste paar weken in Huis Oostpool en gaan hier feestelijk in première, voordat ze op landelijke tournee gaan. Wat veel mensen niet weten, is dat je in Huis Oostpool meer kunt zien dan alleen maar de voorstellingen van Toneelgroep Oostpool. Zo zie je bij ons voorstellingen van gezelschappen uit stad en regio, maar spelen ook landelijke gezelschappen hun kleine zaalproducties graag in Huis Oostpool. Sinds 2019 werken we nauw samen met poppodium Luxor Live. Onder de vlag Luxor X Oostpool geniet je van livemuziek in onze theaterzaal.

Aanbieding


U kunt op vertoon van uw GelrePas voor € 3,00 naar onderstaande voorstellingen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via marketing@toneelgroepoostpool.nl of op de avond zelf vanaf een uur voor aanvang aan de kassa van Huis Oostpool, Nieuwstraat 58, Arnhem.

  • 19 t/m 21 september in Huis Oostpool | Toneelgroep Oostpool - Demonen (herneming)

Wat begint als een spontane borrel met de buren, mondt uit in een chaotische avond waarin onderdrukte angsten, fantasieën en frustraties de kop op steken.

·         26 september & 11 t/m 16 oktober in Huis Oostpool | Toneelgroep Oostpool – Allemaal Mensen | UMUNTU

In Allemaal Mensen | Umuntu proberen tien jonge mensen hun identiteit te bepalen. Zijn ze queer, hetero, homo, nerd, millenial, zwart, wit? Ze stellen zich aan je voor en proberen zich van hun beste kant te laten zien. Maar het blijkt nog niet zo eenvoudig om je identiteit onder woorden te brengen. Een brutale, geestige en ontroerende voorstelling over identiteit, diversiteit en inclusiviteit.

·         29 t/m 31 oktober in Huis Oostpool | Toneelgroep Oostpool i.s.m. Frascati Producties – La Pretenza

Hulst & Tarenskeen grijpen het verhaal van de klassieker Il Gattopardo  aan om het over belangrijke dingen te hebben: Oorlog, liefde, decadentie, tranen, Italiaanse fashion, en gedachten over volk versus elite.

Voorwaarden

In bezit van een geldige GelrePas

Locaties en praktische informatie

Toneelgroep Oostpool
www.toneelgroepoostpool.nl
publiciteit@toneelgroepoostpool.nl
Nieuwstraat 58, Arnhem