Film, muziek, theater en concert

Algemene informatie

Al onze kleine zaalvoorstellingen spelen de eerste paar weken in Huis Oostpool en gaan hier feestelijk in première, voordat ze op landelijke tournee gaan. Wat veel mensen niet weten, is dat je in Huis Oostpool meer kunt zien dan aalleen maar de voorstellingen van Toneelgroep Oostpool. Zo zie je bij ons voorstellingen van gezelschappen uit stad en regio, en spelen ook landelijke gezellschappen hun kleine zaalproducties graag in Huis Oostpool. Sinds 2019 werken we nauw samen met poppodium Luxor Live. Onder de vlag Luxor X Oostpool geniet je van livemuziek in onze theaterzaal.

Aanbieding

U kunt op vertoon van uw GelrePas voor € 3,00 naar onderstaande voorstellingen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via marketing@toneelgroepoostpool.nl of op de avond zelf vanaf een uur voor aanvang aan de kassa van Huis Oostpool, Nieuwstraat 58, Arnhem.


Januari

03 t/m 10 jan Toneelgroep Oostpool – God is een Moeder 

Een persoonlijke en gemeenschappelijke zoektocht naar de complexe verhouding tussen moeders, hun kinderen en religie.

17 & 18 jan Jens van Daele's Burning Bridges - Nachthexen IV

Sterke vrouwen in straffe tijden: twee danseressen vechten vol voor wat ze waard zijn.

30 & 31 jan De Vlieg - Ouder

Een droogkomisch familiedrama over moeders en dochters, vergankelijkheid en liefde, de menselijkheid van onmenselijke gedachten en de haat bij een opborrelend sneeuwwitjecomplex.

 

Februari

25 t/m 29 febr Toneelgroep Oostpool – God is een Moeder 

Voorwaarden

In het bezit zijn van een geldige GelrePas.

Vergelijkbare activiteiten

Film, muziek, theater en concert

Kunstwerk! Het Musiater

  • Zevenaar
  • 01-01-2020 t/m 21-02-2020

U kunt voor € 8,00 naar één van onderstaande voorstellingen. Kaarten zijn te reserveren via www.hetmusiater.nl (vermeld hierbij dat u gebruikt maakt van uw GelrePas). De kassa is elke dinsdag, woensdag en vrijdag geop...

Film, muziek, theater en concert

Het Gelders Orkest

  • Arnhem
  • 01-01-2020 t/m 09-02-2020

Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van de vermelde coupons kunt u voor € 5,00 (3e rang) onderstaande concerten bijwonen. Kaarten zijn te koop bij het bespreekbureau aan de Velperbinnensingel 15, bij ...