Recreatie

Algemene informatie

Museum Arnhem vernieuwt! Het museum breidt uit met een prachtig nieuwe vleugel ontworpen door Benthem Crouwel Architects. De vleugel steekt uit over de stuwwal in een spannend samenspel tussen kunst, natuur en uitzicht. Er komen nieuwe tentoonstellingszalen, publieksruimtes en de monumentale koepel is straks het kloppende hart van het museum.
Naar verwachting opent Museum Arnhem in het voorjaar van 2022 zijn deuren opnieuw voor het publiek.

Volg de vernieuwing en activiteiten www.museumarnhem.nl en sociale media.


Aanbieding

In De Kerk organiseert Museum Arnhem tot eind 2020 tentoonstellingen en activiteiten. Elke drie maanden wisselt de tentoonstelling met verschillende thema’s die nu spelen, zoals klimaatverandering. Afhankelijk van het thema worden Arnhemse, landelijke maar ook internationale kunstenaars betrokken. Naast tentoonstellingen vinden er ook regelmatig discussieavonden, lezingen en evenementen plaats. Op vertoon van de GelrePas kun je De Kerk met 50% korting (voor €2,50) bezoeken. De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 in de Walburgiskerk op Sint Walburgisplein 1 in Arnhem.

Internationale Vrouwendag – Museum Arnhem (gratis entree!) 

Locatie: De Kerk
Prijs: Gratis entree voor alle vrouwen en meisjes! 

Op de 8e dag van maart vieren vrouwen over de hele wereld al sinds 1911 de Internationale Vrouwendag. Alle vrouwen en meisjes mogen zondag 8 maart gratis naar binnen bij onze nieuwe tentoonstelling City Life in De Kerk.

Internationale Vrouwendag is een wereldwijde dag waarop de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen worden gevierd. Wist jij dat Museum Arnhem al sinds jaren een pioniersrol vervult in het zichtbaar maken van vrouwelijke kunstenaars?

De tentoonstelling City Life (te zien t/m 17 mei 2020) gaat over het leven in de drukte van de stad. In deze tentoonstelling kun je werk zien van Mirthe Dokter, Susanne Khalil Yusef, Stephanie Bakker, Yvonne Brandwijk, Maga Berr en Nadine Stijns! Kom jij ook op zondag 8 maart?

Voorwaarden

In het bezit en op vertoon van een geldige GelrePas.

Vergelijkbare activiteiten

Recreatie

Betuwe Express

  • Herveld
  • 01-09-2020 t/m 14-10-2020

Dagtocht te boeken vanaf dinsdag 1 september Vaartocht DrimmelenNa een tussenstop in Gameren voor koffie en appelgebak wordt doorgereden naar Drimmelen.Hier stapt u op de boor voor een vaartocht van 2 uur (inclus...