Film, muziek, theater en concert

Algemene informatie

Aanbieding

U kunt voor € 8,00 naar één van onderstaande voorstellingen. Kaarten zijn te reserveren via www.hetmusiater.nl (vermeld hierbij dat u gebruikt maakt van uw GelrePas). De kassa is elke dinsdag, woensdag en vrijdag geopend tussen 13:30 tot 16:30. Tijdens deze openingstijden kunt u ook telefonisch reserveren, waarbij u dient te vermelden dat u gebruik wilt maken van uw GelrePas. U dient de kaarten persoonlijk af te halen aan de kassa van Het Musiater op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van coupon 24.

Maart
12 maart, Cabaret, Stefano Keizers, Sorry Baby
Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.

26 maart, Marc de Hond
Als nalatenschap voor zijn zoon en dochter maakt Marc een theaterkunstproject.
Bij De Hond werd afgelopen jaar blaaskanker geconstateerd. Hij onderging chemotherapie en liet zijn blaas verwijderen. De Hond: “Inmiddels gaat het beter met mij, maar ieder kwartaal, wanneer ik gecontroleerd word, hangt het zwaard van Damocles boven mijn hoofd: is alles nog steeds rustig en zal ik mijn zoon James en dochter Livia zien opgroeien? Mijn vorm van blaaskanker heeft helaas slechte overlevingskansen, slechts 35% van de patiënten is na vijf jaar nog in leven.”

April

4 april, Dans, Talent on the Move
Nu al genieten van de topdansers van morgen
Aanstormende danstalenten, vol explosiviteit en energie. Uitgevoerd door de danstalenten van Codarts Rotterdam.

17 april, Cabaret, Marlon Kicken, In de Lift
In zijn derde theatervoorstelling ‘In de lift’ neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?

Voorwaarden

Op vertoon van uw geldige GelrePas en tegen inlevering van de betreffende coupon.

Vergelijkbare activiteiten

Film, muziek, theater en concert

Focus Filmtheater

  • Arnhem
  • 01-07-2020 t/m 31-08-2020

GelrePashouders kunnen op vertoon van hun GelrePas en tegen inleveringvan coupon 53  voor € 4,00 naar een voorstelling in Focus Filmtheater. Deze aanbiedinggeldt niet in combinatie met andere aanbieding...

Film, muziek, theater en concert

Bioscoop Pathé

  • Arnhem
  • 01-01-2019 t/m 31-12-2020

Pashouders kunnen op vertoon van hun GelrePas en tegen inlevering van de betreffende coupon voor € 5,00 een film naar keuze bezoeken.Voorwaarden:geldt niet tijdens kerst- en herfstvakantiesgeldt niet in combinatie met...