Kunstwerk! Het Musiater

Film, muziek, theater en concert
Geldig vanaf 01 mei 2019 t.m. 23 mei 2019

Aanbieding

U kunt voor € 8,00 naar één van onderstaande voorstellingen. Kaarten zijn te reserveren via www.hetmusiater.nl (vermeld hierbij dat u gebruikt maakt van uw GelrePas). De kassa is elke dinsdag t/m vrijdag geopend tussen 10.00-14.00 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u ook telefonisch reserveren, waarbij u dient te vermelden dat u gebruik wilt maken van uw GelrePas. U dient de kaarten persoonlijk af te halen aan de kassa van Het Musiater op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van coupon 91.  

September

 • Cabaret, Alex Ploeg, Ultimatum

  19 september 2019, 20.15 uur, Jumbo Heemskerkzaal

         Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol                            tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen.

 • Theaterconcert, The Magic of Jeans (TO), Heartbeat

  27 september 2019, 20.15 uur, Jumbo Heemskerkzaal

   The All Singing & Dancing Extravaganza

   Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans: ‘Heartbeat’. Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en met de hits van nu.

        Oktober

 • Theaterconcert, The Legends ft. Michael Varekamp, Swingin’ in New Orleans

  10 oktober 2019, 20.15 uur, Jumbo Heemskerkzaal

         We reizen af naar het zuiden van Amerika, naar de bakermat van de Jazz: New Orleans. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong,                 Louis Prima en Fats Domino.

 • Muziek/Theaterconcert, Jim van der Zee, Starting The Engine

 • 23 oktober 2019, 20.15 uur, Jumbo Heemskerkzaal

    Vroeger speelde hij in barretjes, op surfkampen en op straat. Nu vertelt hij zijn verhaal onder de theaterlichten. Naast de covers van de legendes die hem inspireren, laat Jim ook zijn eigen werk horen.            Geniet van Jims warme stem en zijn unieke sound. Een nieuwe start, het avontuur gaat door!

Voorwaarden

Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van de betreffende coupon.

Locaties en praktische informatie

Kunstwerk! Het Musiater Zevenaar
liemerskunstwerk.nl/het-musiater/
085 040 99 71
info@LiemersKunstwerk.nl
Bommersheufsestraat 62, Zevenaar,