Contributie sportvereniging / sportinstantie

Sport
Geldig voor 2019

Algemene informatie

De jaarlijkse contributie van een sportvereniging/sportinstantie wordt vergoed vanuit de GelrePas. Hierbij gelden maximale vergoedingen. Nagenoeg alle sportverenigingen zijn op de hoogte van deze regeling. Wilt u lid worden of bent u lid van een sportvereniging die niet op de hoogte is van de GelrePas. Laat de vereniging dan contact opnemen met de afdeling GelrePas van de gemeente Arnhem 026 - 377 4666.

Er zijn ook sportinstanties die niet mee willen doen met de GelrePas. Informeer dus altijd voordat u lid wordt of men meedoet met de GelrePas.

Informatie over zwemles en recreatief zwemmen vindt u elders op deze site.

Aanbieding

Toon uw GelrePas bij de betreffende sportvereniging/sportinstantie en zij declareren de jaarlijkse contributie bij de GelrePas. Voor pashouders tot 18 jaar wordt maximaal € 225,00 per jaar vergoed. Voor pashouders van 18 jaar en ouder wordt 50% van de jaarcontributie vergoed met een maximale vergoeding van € 225,00 per jaar. De vergoeding geldt voor ten hoogste één lidmaatschap per jaar. 

Wanneer de sportinstantie voor pashouders tot 18 jaar een lagere jaarcontributie dan € 225,00 declareert, dan krijgen deze pashouders een kledingbon thuisgestuurd. De waarde hiervan bedraagt minimaal € 10,00 en maximaal € 75,00 en is afhankelijk van de hoogte van de jaarcontributie.   

Wilt u weten bij welke sportinstanties in Arnhem u kunt sporten of kinderen zelfs gratis kunnen sporten? Kijk dan eens op www.sportinarnhem.nl

Niet alle sportscholen (fitness) doen mee met de GelrePas. Informeer altijd vooraf bij de betreffende sportschool.

Voorwaarden

In het bezit van een geldige GelrePas.

Wanneer u lid wordt declareert de sportinstantie voor een heel jaar de contributie bij de GelrePas. Het bedrag dat volgens de geldende maxima wordt vergoed wordt rechtstreeks aan de betreffende sportinstantie overgemaakt. U dient dus ook een heel jaar lang lid te blijven!!

Wilt u na dat jaar van sport en/of sportinstantie veranderen zeg dan altijd op tijd en schriftelijk uw lidmaatschap op. Wanneer u dit niet doet, gaat men ervan uit dat u lid blijft en declareert de sportinstantie opnieuw voor een heel jaar.

Twijfelt u of de gekozen sport/-instantie voor u of uw kind(eren) wel de juiste is? Volg dan eerst één of meerdere proeflessen voordat een definitief lidmaatschap ingaat. Informeer ernaar bij de sportinstantie.  

Locaties en praktische informatie

Contributie sportvereniging/sportinstantie