Betuwe Express

Dagtocht
Geldig vanaf 02 sep 2019 t.m. 26 okt 2019

Algemene informatie

Professionele en moderne busmaatschappij die in het kader van de GelrePas dagtochten organiseert en uitvoert.

Aanbieding

Dagtocht naar Biddinghuizen, Urk en Kampen. 
In Biddinghuizen wordt u in restaurant Bremerbergse Hoek ontvangen met koffie/thee en gesorteerd gebak. Daarna vervolgt u uw reis naar Urk waar u aan boord gaat bij Passagiersschip De Zuiderzee. U maakt een rondvaart langs de kust van Urk en door het grootste windmolenpark van het IJsselmeer. Aan boord krijgt u een koffietafel met kroket aangeboden.


Na terugkomst in Urk vertrekken we naar Kampen waar u vrij bent om het centrum van Kampen te bezoeken.

U heeft de keuze uit één van de volgende vertrekdata:

  • woensdag 2 oktober 2019
  • zaterdag 5 oktober 2019
  • dinsdag 8 oktober 2019
  • woensdag 16 oktober 2019
  • zaterdag 26 oktober 2019
https://www.betuwe-express.nl/dagtochten-individuele_dagtochten-gelrepas/_gelrepas/


Deze dagtocht is te boeken vanaf maandag 2 september
Via telefoonnummer (0488) 468 680 kunt u de dagtocht rechtstreeks boeken bij Betuwe Express. U mag voor meerdere deelnemers boeken, deze moeten echter wel GelrePashouder zijn.

Houd dus bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Ook voor kinderen tot 4 jaar, die niet over een GelrePas beschikken, dient gereserveerd en betaald te worden. U dient dan bij het reserveren het GelrePasnummer van één van de ouders door te geven. Vervolgens krijgt u van Betuwe Express de reserveringsbevestiging thuisgestuurd. Uw opstapplaats en vertrektijd staan hierin vermeld.

Reserveringsbevestiging is instapkaart
Op vertoon van de reserveringsbevestiging van Betuwe Express en de Gelrepas(sen) betaalt u de eigen bijdrage van € 10,00 p.p. aan de chauffeur.
Vergeet niet uw Gelrepas, deze moet u tonen op het moment dat u de bus instapt.

Er is een beperkt aantal bussen, dus weer er snel bij want vol= vol!

Wij stellen het op prijs wanneer u heeft gereserveerd maar u besluit achteraf om niet mee te gaan, dit direct telefonisch door te geven aan Betuwe Express. Zo worden onnodig lege plekken voorkomen en kan er iemand anders in uw plaats mee.


Voorwaarden

Boek rechtstreeks bij Betuwe Express 0488 - 468 680. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand.  U mag voor meerdere deelnemers boeken, deze moeten echter wel GelrePashouder zijn. Voor kinderen tot 4 jaar die niet over een GelrePas beschikken moet ook gereserveerd én betaald worden. Gebruik hiervoor de GelrePas van één van de ouders. U krijgt van Betuwe Express de reserveringsbevestiging thuisgestuurd waarin de opstapplaats en de opstaptijd staan vermeld.

Vergeet op de dag van vertrek niet uw GelrePas, deze moet u tonen aan de chauffeur.


Locaties en praktische informatie