Betuwe Express

Dagtocht
Geldig vanaf 01 mrt 2019 t.m. 30 apr 2019

Algemene informatie

Professionele en moderne busmaatschappij die in het kader van de GelrePas dagtochten organiseert en uitvoert.

Aanbieding

Safaripark De Beekse Bergen

Bij aankomst is er koffie/thee met een zebra-gebakje. Daarna haalt de gids u op voor een rondrit van ca.1,5 uur door het Safaripark.

Inclusief koffie/thee met gebak, entree Beekse Bergen, rondrit en vervoer.

U heeft de keuze uit één van de volgende data: dinsdag 26 maart, donderdag 28 maart, zaterdag 6 april, woensdag 10 april, zaterdag 20 april.

Reserveringsbevestiging is instapkaart

Op vertoon van de reserveringsbevestiging van Betuwe Express en de GelrePas(sen) betaalt u de eigen bijdrage van € 10,00 p.p. aan de chauffeur. 

Vergeet niet uw GelrePas, deze moet u tonen op het moment dat u de bus instapt.

Er is een beperkt aantal bussen, dus wees er snel bij want vol = vol!

Wij stellen het op prijs wanneer u heeft gereserveerd maar u besluit achteraf om niet mee te gaan, dit direct telefonisch door te geven aan Betuwe Express. Zo worden onnodig lege plekken voorkomen en kan er iemand anders in uw plaats mee.

Voorwaarden

Boek rechtstreeks bij Betuwe Express 0488 - 468 680. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Voor kinderen tot 4 jaar die niet over een GelrePas beschikken moet ook gereserveerd én betaald worden. Gebruik hiervoor de GelrePas van één van de ouders. U krijgt van Betuwe Express de reserveringsbevestiging thuisgestuurd waarin de opstapplaats en de opstaptijd staan vermeld.

Vergeet op de dag van vertrek niet uw GelrePas, deze moet u tonen aan de chauffeur.

Locaties en praktische informatie