Recreatie

Algemene informatie

Professionele en moderne busmaatschappij die in het kader van de GelrePas dagtochten organiseert en uitvoert.

Aanbieding

I.v.m. het Coronavirus is de Keukenhof gesloten, derhalve zijn alle data voor de dagtocht naar De Keukenhof afgelast .

Via T (0488) 468 680 kunt u de dagtocht rechtstreeks boeken bij Betuwe Express. U mag voor meerdere deelnemers boeken, deze moeten echter wel GelrePashouder zijn.

Houd dus bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Ook voor kinderen tot 4 jaar, die niet over een GelrePas beschikken, dient gereserveerd en betaald te worden. U dient dan bij het reserveren het GelrePasnummer van één van de ouders door te geven. Vervolgens krijgt u van Betuwe Express de reserveringsbevestiging thuisgestuurd. Uw opstapplaats en vertrektijd staan hierin vermeld.  


Reserveringsbevestiging is instapkaart

Op vertoon van de reserveringsbevestiging van Betuwe Express en de GelrePas(sen) betaalt u de eigen bijdrage van € 10,00 p.p. aan de chauffeur. Deze prijs is inclusief vervoer en entree. 

Vergeet niet uw GelrePas, deze moet u tonen op het moment dat u de bus instapt 

 

Er is een beperkt aantal bussen, dus wees er snel bij want vol = vol! Wij stellen het op prijs wanneer u heeft gereserveerd maar u besluit achteraf om niet mee te gaan, dit direct telefonisch door te geven aan Betuwe Express. Zo worden onnodig lege plekken voorkomen en kan er iemand anders in uw plaats mee.Voorwaarden

Boek rechtstreeks bij Betuwe Express 0488 - 468 680. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. U mag voor meerdere deelnemers boeken, deze moeten echter wel GelrePashouder zijn. Voor kinderen tot 4 jaar die niet over een GelrePas beschikken moet ook gereserveerd én betaald worden. Gebruik hiervoor de GelrePas van één van de ouders. U krijgt van Betuwe Express de reserveringsbevestiging thuisgestuurd waarin de opstapplaats en de opstaptijd staan vermeld.

Vergeet op de dag van vertrek niet uw GelrePas, deze moet u tonen aan de chauffeur.

Vergelijkbare activiteiten

Recreatie

Chimpie Champ

  • Oosterhout (achter Elst)
  • 01-01-2020 t/m 31-12-2021

Op vertoon van je GelrePas en tegen inlevering van coupon 23 kost een 12-keer-entreekaart voor kinderen tot en met 12 jaar slechts € 30,00. (Dit aanbod geldt maximaal èèn keer in 2020) Op vertoon van je GelrePas krijg...