Airborne Museum Hartenstein

Oosterbeek
Recreatie
Geldig voor 2019

Algemene informatie

De Slag om Arnhem,  ‘Een brug te ver’

In de monumentale villa Hartenstein, die tijdens de Slag om Arnhem (september 1944) Brits hoofdkwartier was, komen verhalen tot leven van Britse, Poolse, Duitse militairen en burgers. In de ondergrondse Airborne Experience ervaar je de Slag om Arnhem in al zijn hevigheid, want je waant je letterlijk midden in de strijd. Met tijdelijke tentoonstellingen wordt de wereldberoemde Slag om Arnhem steeds weer vanuit een ander perspectief belicht. Kijk voor een overzicht van wat er nu te zien is op www.airbornemuseum.nl/tentoonstellingen

Voor families met kinderen is er een interactieve familietour. Ga op onderzoek uit in het museum en ontdek wat er in 1944 allemaal is gebeurd. Ook is er een leuke buitenspeurtocht te volgen.

Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur

Aanbieding

Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van coupon 71 heeft u één keer gratis toegang tot dit indrukwekkende museum. Zorg er s.v.p. voor dat de achterzijde van de coupon is ingevuld.

Voorwaarden

Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van coupon 71. Vermeld op de achterzijde van de coupon uw GelrePasnummer.

Locaties en praktische informatie

Airborne Museum Hartenstein
www.airbornemuseum.nl//
Utrechtseweg 232, 6862 AZ, Oosterbeek