Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Zangles
Tip
07 december 2020

Hobby erop los

Zangles

Wat voor hobby heb jij? Dansen, schaken of tuinieren? Of is schrijven en tekenen meer jouw ding? Hoe dan ook… Met de Gelrepas hobby jij er straks op los! Er zijn zoveel leuke dingen te doen, je komt haast niet meer aan vervelen toe. Wat dacht je van deze?

Schrijf een verhaal

Je bent een prinses in een land hier ver vandaan... Of nee, je bent een ridder die draken verslaat! In een verhaal kan alles, want jij bent de schrijver. Volg een cursus Schrijven en leer alles over taal en schrijven. Schrijf jij eindelijk je levensverhaal, gedichten of columns? Alles wat je nodig hebt zijn een pen, papier... en je pas!

Zing met z’n allen

Zing jij onder de douche, op de fiets of tijdens het koken? Zing ook eens bij een koor! Het is leuk en maakt je vrolijk. Helemaal als je het samen met anderen doet. Natuurlijk zing jij met je Gelrepas bij de leukste koren in jouw gemeente. En, ga jij voor klassiek of pop?

Gitaarles
Gitaarles

Speel op zes snaren

Ach, we kunnen niet allemaal Jimi Hendrix zijn. Het is leuker om gitaar te leren spelen op je eigen niveau! Zeker als je een goede leraar hebt. Gelukkig kun je die met je Gelrepas makkelijk vinden. Waarschuw je buren maar alvast, want jij jamt er straks lekker op los!

Leer fotograferen

Weet jij hoe je iemand het beste op de foto zet? Waar al die verschillende knopjes op je fototoestel voor zijn, of hoe je in het donker toch iets ziet? Met je Gelrepas kun jij het hele jaar meedoen aan een fotografie workshop. Say cheese!

Zoveel hobby’s, zo weinig tijd! Met je Gelrepas ontdek je honderden nieuwe activiteiten. Bekijk het hele aanbod en ga snel op pad met je pas!

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons