Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
mensen met kerstboom op de veluwe
Tip
25 november 2021

8x winterplezier

mensen met kerstboom op de veluwe

Jawel, het is bijna winter! Dat betekent: warme chocolademelk, sleeën en koude wandelingen. Maar ook: kerstshows, je eigen kerstboom omzagen, de oudejaarsconference en nog veel meer. Met je Gelrepas ontdek je het leukste van de winter. Dus, sjaal om en eropuit!

Een magische kerstshow

Op zoek naar kerst-inspiratie? Ga met de Betuwe Express naar de grote kerstshow van tuincentrum Oosterik in Denekamp. Daar kun je uren rondkijken! Met je Gelrepas krijg je € 9,50 korting op deze feestelijke dagtocht.

Zaag je eigen kerstboom

Nog geen kerstboom in huis? Zaag dit jaar je eigen kerstboom in Het Nationale Park de Hoge Veluwe! Je kunt je Gelrepas-tegoed besteden aan de entree van het park. Het omzagen van de boom is gratis. Vergeet niet een tijdslot te reserveren.

Lachend het nieuwe jaar in

Hoe gek het jaar ook was, er valt altijd iets te lachen. Bij Het Posttheater in Arnhem blikken de leukste cabaretiers terug op 2021. Lach mee bij de shows van Youp van ‘t Hek, Murth Mossel, Thijs Kemperink en anderen. Je kunt hier je tegoed besteden.

Winter zoals vroeger

Beleef een ouderwetse winter bij het Nederlands Openluchtmuseum. Volg de lichtjesroute, snuffel rond op de wintermarkt, glijd op de schaatsbaan en nog veel meer. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 8,50 korting op de toegang.

Winterse filmklassiekers

Buiten is het koud, maar in de bioscoop is het lekker warm. Ga naar Pathé Arnhem en kijk de leukste films met € 4,50 korting. In deze periode draaien zowel de nieuwste films als de klassiekers. Veel kijkplezier!

Ontsnap aan de drukte

Druk hè, december? De voorstelling ‘Alleen sukkels hebben het druk ;-)’ van Stichting Halfvol gaat over hoe belangrijk het is om je rust te pakken. Maak tijd voor jezelf en bezoek deze voorstelling met je Gelrepas voor maar € 2,50.

Ontmoet de kasteelbewoners

Kasteel Doorwerth is het hele jaar door prachtig, maar op 12 december is het éxtra speciaal. Dan ontmoet je er de kasteelbewoners. Zij vertellen je alles over hun bijzondere woonplaats. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op de toegang.

Schaatsen maar

Krijgen we dit jaar weer natuurijs? Bij Schaats Training Groep Rijn-IJssel kun je in ieder geval schaatsen. Van jong tot oud en op elk niveau: bind de ijzers onder en glijd weg!

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons