Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
groteschijn
Tip
09 september 2021

7x zin in herfst

groteschijn

Het is alweer herfst! De dagen worden korter en de blaadjes verkleuren. Heb jij al zin in regenachtige dagen op de bank en lange wandelingen? Met de Gelrepas is er altijd iets te doen. Wij zetten de leukste activiteiten voor je op een rij.

Parkspektakel met licht en geluid

Een gewone boswandeling? Dat kan leuker! Ga naar De Grote Schijn, een magische boswandeling in Park Zuypendaal. Het park komt tot leven door een prachtige combinatie van licht en geluid. Met je Gelrepas krijg je 50% korting.

Op naar Brabant!

De Betuwe Express neemt je mee naar Den Bosch. Loop door de straten en ontdek de stad en omgeving vanaf het water tijdens de rondvaarten. Zin in iets lekkers? Haal een beroemde Bossche Bol. Met de Gelrepas krijg je €12,50 korting op deze dagtocht.

Waar is de kasteelheer?

Je ziet het niet vaak: een gebouw met zoveel geschiedenis. In het romantische Kasteel Doorweth op de Veluwezoom dwaal je door eindeloze kamers, gangen en tuinen. Met je pas krijg je onbeperkt 25% korting op de toegang.

Draag een steentje bij

Bij het Gelders Geologisch Museum ontdek je een schitterende collectie mineralen, fossielen en gesteenten. Ga langs de werkplaats waar je zelf gesteenten en mineralen mag slijpen! Met je Gelrepas krijg je 25% korting op een bezoek aan het museum. 

Op het grote doek

Een echte herfstactie: met het hele gezin naar de bioscoop! Met je Gelrepas krijg je €3,50 korting op Pathé Arnhem. Geniet van actie, komedie, horror en meer.

Bouwen maar!

Tijdens een échte binnendag bouw jij de mooiste dingen. Bij Bricks Aholic huur je namelijk verschillende LEGO-sets: van helikopters en huizen tot draken en piratenschepen. Met je Gelrepas krijg je 25% korting.

Alles voor de likes

Nét niet de juiste belichting buiten voor die perfecte Instagramfoto? Ga dan naar de Akwart Experience, een heus ‘Instagram-museum’ met 17 ruimtes waarin je de meest bijzondere fotoshoots kunt doen. Met je Gelrepas krijg je € 5,- korting op de entree. 

 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons