Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Openluchtmuseum Arnhem
Tip
12 december 2022

7x kerstvakantie

Openluchtmuseum Arnhem

Het is (bijna) kerstvakantie! Eindelijk tijd om met het hele gezin samen te zijn of eropuit te gaan. Ga langs bij de wintermarkt in het Openluchtmuseum, ga naar de bioscoop of heel veel spelen bij Monkey Moves. Geniet samen van de dagen tussen kerst en oud&nieuw met je Gelrepas.

Winter op de Hoge Veluwe

Ga naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe voor je portie kerst! Maak een sfeervolle wandeling door het park of zaag je eigen kerstboom (kijk voor de data op de website). Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Nieuw speelgoed lenen

Zin om eens met iets anders te spelen? Leen dan speelgoed bij de Speelotheek in Arnhem, Velp, Dieren of Duiven. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Met z’n allen naar de bios

Focus Filmtheater in Arnhem viert elke schoolvakantie met een extra uitgebreid kinderprogramma. Ga bijvoorbeeld naar Winter Wonderland: een winters animatieprogramma voor kinderen vanaf 6 jaar. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 2,50 korting op kinderfilmbezoek.

Apenstreken uithalen

Van glijden tot voetballen, trampolinespringen en midgetgolfen, ga een dagje naar Monkey Town voor heel veel speelplezier! Monkey Town is het grootste binnenspeelparadijs van Arnhem. Met je Gelrepas krijg je € 2,- korting op de toegang. De rest kun je met je tegoed betalen.

Op het glazen balkon

Een bezoek aan de Eusebius Experience vergeet je niet snel! Bezoek de kerkzaal, grafkelders, toren en bekijk het fantastische uitzicht vanaf de glazen balkons. Kinderen tot 8 jaar krijgen gratis entree. Met je Gelrepas krijg je 50% korting. 

Indoor city Arnhem

Doe een potje pool, ontsnap uit de Escape Room of stap in een andere wereld met de VR Games. Liever een ouderwets spelletje? Bij Indoor City Arnhem kun je ook airhockeyen of op de flipperkast! Met je Gelrepas krijg je 25% korting op de toegang en arrangement “Game On” of “Game Battle”.

Een sfeervol museumpark

Van 3 december t/m 15 januari beleef je de winter in het Nederlands Openluchtmuseum. Loop samen door het feestelijk verlichte museumpark, ga een rondje schaatsen, bezoek de wintermarkt en ontdek alle bijzondere winterverhalen. Met je Gelrepas krijg je € 8,50 korting. De rest kun je met je tegoed betalen. 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons