Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Sporten
Tip
30 januari 2024

7x je winterdip overwinnen

Sporten

Kijk jij ook zo uit naar de lente? Helaas is de winter nog in volle gang, maar dat betekent niet dat je geen leuke dingen meer kunt doen. Met je Gelrepas kom je de laatste koude weken voordat de lente begint makkelijk door! Dans jezelf warm, pak een momentje voor jezelf, ga samen gamen en nog veel meer. Met deze acties kom jij zeker uit je winterdip. Veel plezier!

Tijd voor jezelf

Om uit je winterdip te komen is het belangrijk ook aan jezelf te denken. Wat dacht je van een lekkere massage bij Lief Yoga & Massage? Met een ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten kom jij helemaal tot rust en kun je alles even loslaten. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op een massage.

Lekker bewegen

Sporten is niet alleen goed voor je lijf, maar ook goed voor je mentale gezondheid. Met een abonnement bij SportCity sport je wanneer je maar wilt. Of je nu zin hebt in krachttraining, cardio of liever een groepslesje volgt. Met je Gelrepas kun je het abonnement betalen met je tegoed. Zo sport jij die winterdip gewoon weg!

Even uitrazen

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Heb je een druktemakertje thuis? Ga naar Ballorig Arnhem. Van de glijbaan, de ballenbak in en nog een keer! Bij Ballorig denken ze niet alleen aan de kinderen, maar ook aan de ouders! Zo kun jij rustig genieten van een kopje koffie. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Een andere wereld

Zin om even te ontsnappen aan Nederland? Daarvoor hoef je echt niet op vakantie! Breng een bezoekje aan de bioscoop en droom weg als je kijkt naar de mooiste verhalen op het witte doek. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt €4,50 korting op filmbezoek vóór 18.00 uur. Zo heb je niet eens door dat het winter is!

Dans jezelf warm

Van dansen wordt je blij en warm je lekker op! Bij Yasalsa weten ze er alles van. Hier kun je terecht voor lessen Salsa, Kizomba of Bachata. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op een cursus van 9 weken. Zo dans jij jezelf de winter door, want als de cursus is afgelopen is de lente alweer begonnen.

Adrenaline boost

Bezoek de Eusebius Experience en maak reis door de tijd: van de 21ste eeuw, helemaal terug naar de vroege middeleeuwen en het verhaal van de Slag om Arnhem. En daarna? Een glazen balkon op 73 meter hoogte… Van zoveel spanning krijg je het vanzelf warm. Winter? Niets van te merken. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 50% korting.

Nog een potje?

De voorjaarsvakantie draait om het doen van leuke dingen. Bij Indoor City Arnhem kun je héél veel spelletjes spelen: poolen, de grijpmachine, airhockey, racen en nog veel meer! Met je Gelrepas krijg je onbeperkt €5,- korting op het arrangement 'Game Battle Inclusief Kindermenu'. Samen maak je er een geweldige dag van.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons