Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Vrouw krijgt massage
Tip
30 januari 2023

6x voor jezelf

Vrouw krijgt massage

Neem een lekkere massage, maak je spieren los bij yoga of maak je hoofd leeg tijdens een wandeling. Met deze acties neem je een momentje voor jezelf!

Even chill

Ga lekker liggen en kom helemaal tot rust met een ontspanningsmassage bij Lief Yoga & Massage. Met je Gelrepas krijg je 25% korting, zo vaak als je wilt. 

Lekker zzzen

Zelf leren hoe je kunt mediteren? Doe mee aan een introductiecursus zenmeditatie. De cursus duurt vijf maanden en leert je alles over zenmeditatie en hoe je dat zelf in je leven kunt toepassen. Met je Gelrepas krijg je 25% korting.

Mentale opkikker

In de cursus van Praktijk Eden Vitaal ruim je in vier stappen op… in je hoofd! Word je bewust van wat er in je hoofd gebeurt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Soepel bewegen

Ben je 50+ en wil je (weer) beginnen met sporten en bewegen? Doe dan mee aan Soople van Sportbedrijf Arnhem. De lessen zijn heel gevarieerd en zorgen voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse. Met je Gelrepas krijg je € 35,- korting op deze cursus.

Hoofd legen in de natuur

Na een drukke week is het fijn om je hoofd te legen in de natuur. Elke tweede zaterdag van de maand kun je mee met de HSP Walk & Talk van Coach in de Natuur: een ontspannen wandeling voor hoogsensitieve mensen. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting. De rest kun je van je Gelrepas-tegoed betalen.

Mindful wandelen

Bij Yogatuin Rheden kun je terecht voor yoga en mindful wandelen. Daar word je hoofd lekker leeg van. Meedoen? Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. Relaxen maar!

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons