Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Meisje kijkt met vergrootglas naar boom
Tip
28 maart 2023

6x naar buiten

Meisje kijkt met vergrootglas naar boom

Word jij ook zo blij van de lente? Het zonnetje komt door, de bloemen staan in bloei en de natuur lokt: tijd om naar buiten te gaan – mét je pas natuurlijk!

Chillen in de tuin

In Tuin de Lage Oorsprong is altijd iets te doen. Kom bessen of bloemen plukken, een stuk taart eten of verdwalen in het doolhof. Met je Gelrepas krijg je 50% korting op de toegang. De rest kun je met je tegoed betalen. 

Buiten zwemmen

Vanaf 8 april is Openluchtzwembad Klarenbeek geopend! Pak je zwemkleding in en duik in het water. Lekker spetteren, spelen met de matten of baantjes trekken in het diepe bad, het kan allemaal. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Touren met de boer

Op de stadsboerderijen van Natuurcentrum Arnhem kun je van alles leren en ontdekken over dieren en de herkomst van voedsel. Ga naar het lentefeest, knuffel met de dieren of doe een tour met de boer. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen.

Dwalen door oud-Nederland

Het Openluchtmuseum is weer open! Hier dwaal je door de geschiedenis van Nederland. Kinderen kunnen 'aan het werk' op het Kindererf, of spelen op het mooie Zaanse plein. En poffertjes toe! Met je Gelrepas krijg je € 8,50 korting op de entree. De rest kun je betalen met je Gelrepas-tegoed.

Glijden, klimmen, springen

Leef je uit in Speeltuin Talud in Oosterbeek! Ga springen op de trampolines, glijden van de glijbanen en spelen in de zandbak. Je kunt hier met je Gelrepas-tegoed betalen. Speel ze!

Uitvinden in de wondertuin

Ga naar de Spelerij, de meest ongewone speeltuin die je ooit hebt gezien. Je bedient er de meest fantasievolle toestellen en brengt ze in beweging. In de Uitvinderij maak je de mooiste kunstwerken. Daar ben je wel een tijdje zoet mee! Je krijgt hier € 2,00 korting. De rest kun je betalen met je Gelrepas-tegoed.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons