Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Blog juni
Tip
07 juni 2024

6x een momentje voor jezelf

Blog juni

De zomer staat voor de deur en dat betekent ook dat de zomervakantie eraan komt. Nog maar heel even wachten en dan is het tijd om te genieten van de zomerzon en even bij te komen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met ontspannen! Om alvast in de stemming te komen lees je in deze blog de fijnste tips voor een momentje voor jezelf. Alleen op pad gaan is namelijk zo gek nog niet.

Terug naar jezelf

Ben jij toe aan ontspanning en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je bij De Nieuwe Yogi aan het juiste adres. Van yoga en meditatie tot ademsessies en tension release excercises. Jij komt helemaal terug naar jezelf. Met je Gelrepas krijg je 1x 25% korting op de prijs.

De natuur in

Tijdens een mooie wandeling over de Veluwe leer jij meer over jezelf. Stress of loopbaan vraagstukken? Helene helpt jou hiermee om te gaan en hoe je ontspannen kan leven. Vanuit rust, vertrouwen en vol nieuwe levensenergie. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 50% korting op coaching sessies

Werk jezelf in het zweet

Sporten kan heftig zijn voor je lichaam, maar heel ontspannen voor je hoofd. Daar weten ze bij Personal Fitness alles van. Of je nu sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren of lekkerder in je vel wilt zitten, de trainers van Personal Fitness kunnen je helpen. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 50% korting per maand op sporten met een personal trainer of kleine groepslessen.

Een lekkere massage

Pak jij liever een iets rustiger momentje voor jezelf? Ga voor een fijne massage bij Lief Yoga & Massage. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op massages en behandelingen. Het restbedrag kun je betalen met je Gelrepas-tegoed.

Dwalen door de tuin

Ga voor een momentje voor jezelf tussen het groen. In Tuin de Lage Oorsprong kun je blijven dwalen. Geniet van de tuinkamers, bekijk kunst en geniet op zondagen zelfs van de mooiste muziek. De dag sluit je af met een lekker stuk taart natuurlijk. Geen momentje, maar een hele dag voor jezelf! Met je Gelrepas krijg je 50% korting op de toegang.

Even wegdromen

Kan er niemand met je mee naar de bioscoop? Geen probleem, dan ga je toch lekker alleen. Een heerlijke momentje voor jezelf! Plof neer in een zachte stoel en droom weg tijdens de leukste films op het witte doek. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 2,50 korting op je filmkaartje bij Filmhuis Dieren.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons