Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Workshop planten
Tip
30 april 2024

6x duurzame workshops

Workshop planten

Zin om iets leuks te doen én duurzaam bezig te zijn? Met je Gelrepas doe je de leukste workshops waarmee je ook nog eens bijdraagt aan de aarde. Doe bijvoorbeeld een workshop eco-printen, maak natuurlijke haarproducten of leer meer over de natuur, gratis of met korting. Hup jij, hup aarde!

Een tweede leven

Ken je eco-printen? Dat is het bedrukken van stof met verschillende bladeren, bloemen en kruiden. Maar net wat er dat seizoen te vinden is! Zo geef je je kleding een kleurrijk tweede leven. Met je Gelrepas krijg je 50% korting op de workshops.

Wetenschapsfeestje

Een bootje op zonne-energie maken? Of een lampje dat steeds van kleur verandert? Bij Technoplanet maken kinderen kennis met de wereld van techniek en wetenschap. Wie weet ontdekken ze wel een talent dat bijdraagt aan een duurzame samenleving. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Slimmer leren koken

Wil je met een klein budget leren koken en de beste keuzes maken in de supermarkt? Doe op 15, 22 en 29 mei mee aan de Smaakidee-kookworkshops. Voedingsdesigkundige Mieke Schoenmakers en diëtist Susanne Hustinx leren je in drie workshops hoe je slim inkoopt én kookt. Met je Gelrepas doe je ook nog eens gratis mee!

Het beste voor je haar

Weten wat je haar nodig heeft en het zelf maken met betaalbare ingrediënten? Je vindt het in de online cursus Natuurlijke haarverzorging van Go Greenie. Met je Gelrepas krijg je 50% korting. Dat wordt een mooi haar-jaar! 

Verwarming standje lager

Wist je dat veel huishoudens 10% of meer kunnen besparen op hun energierekening? Misschien ben jij dat ook wel! Woon jij in Arnhem, Rheden en Rozendaal dan komt iemand je daar gratis bij helpen. Goed voor het milieu en goed voor je rekening! 

Van ei tot kuiken

Hoe komt een kuikentje opeens uit een ei? Ga 10 mei mee op avontuur bij Natuurcentrum Arnhem en beleef het verhaal van het ei en de kip. De boer legt je alles uit over het broedproces, je helpt met verzorgen van de kuikentjes en je mag de donzige vriendjes aaien. Met je Gelrepas kost deze activiteit 1 euro.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons