Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
yoga
Tip
31 december 2021

6x dit kan nú

yoga

Hallo, januari! Met je Gelrepas maak je er een gezellige maand van met alle leuke dingen die nog wél kunnen. Ontdek heel veel nieuwe boeken, knutsel erop los, kom tot rust met een yogales of werk jezelf in het zweet tijdens het sporten. Veel plezier!

Lekker lezen

Op de bank met een kop thee en een goed boek. Zo kom je deze koude maand wel door! Of je nu meer van de thrillers bent of liever een roman leest, bij Rozet Bibliotheek kun je al jouw favoriete boeken lenen. Met je Gelrepas krijg je €22,50 korting korting op een abonnement. Veel leesplezier!

In beweging

Weer of geen weer, bootcampen kan altijd! Dus hup, trek je sportkleren aan en sluit je aan bij een workout van JACO Training en Coaching. Je kunt hier je volledige beschikbare tegoed besteden. 3, 2, 1, opdrukken maar!

Daar kun je op bouwen

Een politiebureau, een ruimteschip of een stoere motor. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met de LEGO bouwdozen van Bricks Aholic. Met de verschillende sets zit er voor elke leeftijd iets leuks bij. Met je Gelrepas krijg je hier € 6,95 korting.

Thuis workout

De sportschool is dicht, maar dat betekent niet dat we stil gaan zitten. De personal trainers van Merlins and McArthur komen naar je toe om te zorgen dat je je dag knallend begint of afsluit met een sportles op maat. Met je Gelrepas krijg je 25% korting op hun personal training.

Knutsel erop los

Een kloddertje lijm hier, een likje verf daar, hoppa: je knutselwerk is klaar! De Knutselboxen van de Creatheek zitten bomvol knutselmateriaal waar je maar liefst vijf verschillende dingen mee kunt maken. Je kunt de box met je tegoed betalen. Veel plezier!

Yoga in de woonkamer

Even helemaal ontspannen, dat is pas lekker. Tijdens de online yogalessen van Evelien van Straaten kom je in je eigen woonkamer volledig tot rust. Met je Gelrepas krijg je 25% korting op haar yogalessen. Heerlijk, dat momentje voor jezelf.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons