Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Musis Stadstheater
Tip
27 oktober 2022

5x avondje uit

Musis Stadstheater

Nodig je date, vriend of vriendin uit en ontdek wat er ‘s avonds allemaal bij jou in de buurt te doen is! Met je Gelrepas ga je gratis of met korting een avondje uit. Ga deze winter bijvoorbeeld naar het Sinterklaas Circus, bekijk een toffe film of ga uit je dak bij een concert.

Magisch Sinterklaasfeest

Ga naar het Sinterklaasuitje van het jaar! Bezoek de Magische Sintshow op zondag 27 november in het Rembrandt Theater van Arnhem. Samen met Alfredo Lorenz beleven Sinterklaas en zijn pieten een magisch avontuur met dans en zang. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 2,50 korting op de show.

Verhalen op ‘t podium

De mooiste verhalen hoor je op het podium! Zo ga je deze winter bij theater Oostpool bijvoorbeeld naar ‘de Bananengeneratie’, ‘de Geschiedenis van Geweld’ en de voorstelling over Mozart: ‘Wolfgang, het Wonderjong’. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op bijna alle voorstellingen. De rest kun je betalen met je tegoed.

Theater in de stad

Zin in dans, muziek en toneel? Ga met je Gelrepas naar het Musis Stadstheater in Arnhem. Van de musical Assepoester voor de kleinsten, tot klassiek met Bach of tribute aan the Stones, hier zie je elke avond iets anders. Pak je Gelrepas en laat je verrassen! Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Filmpje pakken

Met Gelrepas pak je de leukste films met korting in heel veel bioscopen bij jou in de buurt. Wat wordt het: een comedy, thriller of de nieuwste actiefilm? Met je Gelrepas krijg je bijvoorbeeld € 4,50 korting op een filmbezoek aan Pathé.

Wonderlijke kerstshow voor de familie

De kerstbellen rinkelen op 18 december door het Rembrandt Theater in Arnhem. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 2,50 korting op de Wonderlijke Familieshow. Beleef een magisch avontuur in de speelgoedfabriek van de Kerstman, samen met de elfjes en Kerstvrouw. Zing mee met alle kersthits tijdens de show en ontmoet achteraf de Kerstman, Kerstvrouw en hun elfjes.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons