Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
8x herfstweer
Tip
26 september 2022

8x herfstweer

8x herfstweer

Trek je warme trui maar uit de kast, want het is herfst! Hoe koud of nat het buiten ook is, met je Gelrepas doe je de leukste acties. Van een spelletjesdag tot met een bak popcorn in de bios: jij haalt alles uit de herfst!

Spelletjesdag

Stap in de wereld van spelletjes: van VR Games en escape rooms tot flipperkasten en tafeltennis. Met je Gelrepas krijg je 25% korting op de entree bij Indoor City.

Steengoed

Bekijk de mooiste mineralen, fossielen en gesteenten bij het Gelders Geologisch Museum. Of ga zelf aan de slag en help met stenen slijpen. Met je Gelrepas krijg je 25% korting op de entree.

Haal het beste uit jezelf

Herfstdip? Jij niet hoor! Doe mee met een gezellige groepsles of ga buiten samen powerwalken. Met je Gelrepas kun je bij Comfy-fit je tegoed besteden.

Waterpret

Plons in het water van Zwembad Doelum. Baantjes trekken, vrijzwemmen of zeemeerminzwemmen, daar knap je van op! Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Edelsmeden

Sieradenliefhebbers opgelet! Maak nu met je Gelrepas-tegoed je nieuwe favoriete sieraden zelf. Straks zie je eruit om door een ringetje te halen. 

Frisse neus

In de herfst is de natuur misschien wel op z'n mooist. Bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe fiets of wandel je door het park. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

3, 2, 1, actie!

Bekijk de leukste films op het witte doek. Ideaal als het buiten regent! Met je Gelrepas krijg je € 4,50 korting op je filmbezoek bij Pathé Arnhem.

Schilderen maar!

Wat zijn die herfstbladeren mooi! Krijg je ze ook zo op het doek? Pak een penseel en doe mee aan de schildercursus van ‘Hetty creëert’. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons