Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Kinderen die dansen
Tip
26 april 2023

7x zingen en dansen

Kinderen die dansen

Kom lekker zingen en dansen! Met de Gelrepas doen kinderen allerlei lessen, zoals dans, zang, musical of toneelspelen. Niet om de allerbeste te worden, maar omdat het leuk is! Alle kinderen kunnen meedoen, ook de allerjongsten. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Herrie maken

Altijd al in een band willen spelen? Rocken op gitaar, knallen op de drums of de sterren van de hemel zingen? Doe dan mee met de Kidsband van Hermansherrie. Probeer verschillende instrumenten en verzin je eigen liedjes of speel je favoriete nummer. Voor alle kinderen, beginners of gevorderden, vanaf 8 jaar. Plezier is het belangrijkste!

Dans, dans, dans

Van pirouettes tot stoere dansmoves: bij Dansstudio On y danse volgen kinderen vanaf 3 jaar allerlei soorten dans. Daarbij staat de ontwikkeling van het kind centraal. Het einde van het jaar eindigt met een knal: een einduitvoering in Stadstheater Arnhem!

Liedjes zingen op schoot

Muziek geeft plezier! Daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Juliette Damen van Muziekmakerij Arnhem geeft muziekcursussen voor dreumesen, peuters en kleuters. Lekker op schoot liedjes zingen, spelen op instrumenten en bewegen op muziek. De gezongen liedjes krijg je mee voor thuis. Wat een plezier! 

Plezier in dansen

Dansen moet leuk zijn, dat vinden ze ook bij Balletschool Dansplezier. Kinderen kunnen er allerlei danslessen volgen, met klassieke basis. Zo leren ze om zich te concentreren en hun lichaam goed te gebruiken. En natuurlijk om heel veel plezier te hebben!

Musicalsterren in de dop

Bij Kindercentrum IKKE kunnen alle kinderen van 3,5 t/m 14 jaar leren toneelspelen, zingen en dansen. Samen werken jullie toe naar een uitvoering in het theater! En geen zorgen: je hoeft geen auditie te doen, als je maar heel veel goede zin hebt.

Twirlen maar!

Steel de show met je baton die door de lucht zwiert, waarna jij hem natuurlijk keurig opvangt. Bij het show- en majorette peloton Paradegirls doe je een combinatie van ballet, moderne dans, twirlen en marcheren. De groepen beginnen vanaf 6 jaar.

Stilstaan? No way!

Van hiphop tot afrodance, bij Dansschool Live2dance kun je het leren! Voor de kleinsten is er peuterdance en voor de iets oudere kinderen Streetkids. Zo is er voor iedereen iets. Daar kan niemand bij stil blijven staan!

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons