Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
6x terug naar school
Tip
25 augustus 2022

6x terug naar school

6x terug naar school

De zomervakantie is afgelopen, maar dat betekent niet dat de pret ook voorbij is! Ook na schooltijd doe je met Gelrepas heel veel sport, cultuur en meer. Wil je Lego-kastelen bouwen, dansen op de leukste hits of leren zingen? Met Gelrepas vliegen die schoolweken voorbij!

Architect in de dop

Wel met lego spelen, maar niet kopen? Met je Gelrepas krijg je € 6,95 korting op de huur van een lego bouwdoos bij Bricks Aholic. Heb je een kasteel gebouwd en heb je nu zin om een boot te maken? Dan ruil je ‘m gewoon om!

Boekenwurmen opgelet

Na school sprint je naar huis en duik je in je boek! Met Gelrepas krijg je € 23 korting op het compleetabonnement van Rozet - Bibliotheek. Daar huur je niet alleen boeken, maar ook strips, films en nog veel meer. In welk verhaal duik je deze keer?

 

Hink-stap-sprong!

Lang genoeg gezeten? Raas uit na een lange schooldag tijdens een les atletiek! Bij Atletiekvereniging Gelre ren je zo hard als je kan, spring je over de horden, train je je conditie en nog veel meer. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Stralen op het toneel

Laat je creativiteit de vrije loop bij Juffrouw Jannie. Hier volg je de leukste teken- en schilderworkshops en maak je je eigen kunstwerken. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. Een kloddertje groen hier, een roze streep daar en… om in te lijsten!

Op de beat

Linkervoet, rechtervoet en draai! Bij Dansschool Up&Down dans je tot je niet meer kunt. Van hiphop en streetdance tot aan modern jazz en zelfs een les voor de stoerste binken. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. Dansje wagen?

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons