Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Wielrennen
Tip
10 januari 2023

6x samen sporten

Wielrennen

Alleen sporten is leuk, maar samen sporten is nog leuker! Motiveer elkaar om nog een tandje bij te zetten of werk samen om de wedstrijd te winnen. Ga jij bij het voetbalteam, wil je hockeyen of lijkt het je leuk om te roeien? Met je Gelrepas doe je heel veel sporten samen!

Met z'n elven

Schoenen strikken en gaan! Bij Voetbalvereniging Olympia in Velp kan gevoetbald worden door jong en oud, jongens en meiden, op allerlei niveaus. Met je Gelrepas krijg je € 45 korting op de jaarlijkse contributie.Trap jij een balletje mee?

Op de trappers

Zoek je een actieve en gezellige vereniging? Spring op je fiets en toer door regio Arnhem met RETO. Verleg je grenzen, houd je conditie op pijl en maak nieuwe vrienden. Iedereen kan meedoen. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Het veld op

Jij slaat de bal naar je teamgenoot, die neemt ‘m aan, mikt, slaat en… scoort! Wat een spel! Ga hockeyen bij Hockeyclub de Westerduiven met je Gelrepas. Je kunt hier je tegoed besteden. En dan na de wedstrijd natuurlijk nog even blijven hangen om je winst te vieren.

Gooi een balletje op

Voor handbal moet je pas echt goed samenwerken. Let je op dat de bal de grond niet raakt? Met goed gemikte stoot vliegt hij netjes weer over het net! Je kunt je Gelrepas-tegoed besteden bij Handbalvereniging Duiven.

Dribbelen, schieten, scoren

Bij basketbalvereniging Arnhem Eagles leer je precies hoe jij net als LeBron James de bal op de juiste plek krijgt. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. Van passen tot dribbelen: voor je het weet ben je de bal de baas!

In hetzelfde schuitje

Ga het water op met je Gelrepas! Word lid van roeivereniging Jason en betaal de introductiecursus roeien voor volwassenen met je tegoed. Je gaat in Arnhem het water op en leert hoe je het beste kunt samenwerken om de roeiboot zo strak en snel mogelijk door het water heen te loodsen. Roeien maar!

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons