Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
5x Buiten sporten
Tip
31 maart 2021

5x buiten sporten

5x Buiten sporten

Op naar buiten! Sta jij te trappelen om van de bank af te komen? Met je Gelrepas kun je deze lente lekker buiten sporten. Doe eens mee met bootcamp of dans in het gras, pak je tennisracket of sla eens een balletje. Tijd om te knallen!

Bikkels in de buitenlucht

Klimmen, springen, rennen, samenwerken, vallen en opstaan. Kleine druktemakers kunnen zich helemaal uitleven tijdens de kinderbootcamp van Elemental Sports. Iedere training doen ze andere spelletjes. Er is een groep kinderen van 6 t/m 9 jaar en van 10 t/m 13 jaar. Snel naar buiten en bewegen maar!

Bootcamp je fit

Je conditie op peil houden of sterker worden? Kom van de bank en doe mee met een bootcamp van JACO Training en Coaching. Weer of geen weer, de trainingen zijn altijd buiten. Wat voelt dat lekker!

Potje golf?

Een potje golfen, dat doe je het liefst op de mooie baan van de Edese Golf Club Papendal. Met uitzicht op de bossen sla jij tegen het balletje. Niet te hard, niet te zacht. Sla jij een hole-in-one?

Sla je slag

Mooi weer? Tennisweer! Het tennispark van Tennisvereniging Schaarsbergen ligt in het bos. Je krijgt er dus meteen een vakantiegevoel van! Ook 's avonds kun je er tennissen, want het licht blijft gewoon aan. 

Voetjes van de vloer

Zodra de muziek start, kun jij niet meer stilzitten. Hup, op naar School voor Podiumkunsten De Vloer! Heb jij talent voor hiphop of doe je liever streetdance? Dan volg je buiten lessen. En doe je liever ballet, theater, pilates of musical, dan volg je lessen via Zoom of Teams. 

Stilzitten hoeft niet: jij gaat naar buiten met je Gelrepas. Heb jij een leuke actie gedaan? Laat het ons dan weten door ons te taggen op Instagram of Facebook. Veel plezier! 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons