Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
twee mannen maken muziek
Tip
08 maart 2022

10x cultuur uitje

twee mannen maken muziek

Wat fijn, alle kunst en cultuur is weer open! En dat kun jij met je Gelrepas allemaal ontdekken. Ga naar het theater, bezoek het Openluchtmuseum of leer eindelijk hoe je moet drummen. Er is zoveel te doen! Ga eropuit en ontdek cultuur met je Gelrepas.

Volle zalen

Hoe moest het ook alweer, naar het theater? Je bent het vast nog niet vergeten! Ga naar het Musis & Stadstheater en ontdek de vele bijzondere voorstellingen. Lach en zing mee en laat je verrassen door het grote aanbod aan dans, muziek en theater. Je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden. 

Lol in de ballenbak

Eens iets anders doen? Ontdek het nieuwe Instagram Museum Awkwart Experience in Elst. In dit museum mag je alles aanraken. Dwaal door de verschillende ruimtes en maak de mooie, gekke of kunstzinnige selfies. 

Het witte doek

Kijk jij een actiefilm of liever iets met veel romantiek? Pathé Arnhem heeft het allemaal! Ga er lekker voor zitten, de film doet de rest. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 4,50 korting op je kaartje.

Wandel door de geschiedenis

Het Openluchtmuseum is in het voorjaar open als wandelpark. Je kunt dan in alle rust van het museumpark genieten want de museale gebouwen zijn nog gesloten. Toch is er genoeg te doen voor jong en oud. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 8,50 korting op de toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum

Lekker drummen

Ga naar Drumschool Arnhem voor drumles op jouw niveau. Daar ga je aan de slag met timing, sound, techniek, interpretatie en noten lezen. Iedereen is welkom! je kunt hier je Gelrepas-tegoed besteden.

Naar het toneel

Gelukkig, het kan weer! Bezoek een voorstelling van Toneelgroep Oostpool en laat je verrassen. Zij maken radicaal, ontroerend en grensverleggend theater. Je kunt hier je volledige tegoed besteden. 

Tijdreizen

Beleef de beroemde Slag om Arnhem in het Airborne Museum. Luister naar de verhalen van oorlogsveteranen en bekijk de bijzondere objecten. Het is net alsof je er zelf bij bent! Je kunt hier je tegoed besteden. 

Salsa & Bachata!

Alsof je in Zuid-Amerika bent, maar dan om de hoek bij Latin Fever Dance Company. Leer de verschillende dansen met veel aandacht voor sfeer en techniek. Voetjes van de vloer!

Wondere wereld van water

Het Nederlands Watermuseum is een plek voor het hele gezin, in én onder park Sonsbeek. Wil je ook de wondere wereld van water ontdekken? Ga dan eens langs! Met je Gelrepas krijg je onbeperkt 25% korting op toegang tot het museum. 

Met kinderen naar de film

Een vol programma, vijf filmzalen én openluchtvertoningen op het dak van Focus Filmtheater Arnhem, tof! Met je pas kun je het hele jaar naar kinderfilms van over de hele wereld. Met je Gelrepas krijg je onbeperkt € 2,50 korting op kinderfilmbezoek. 

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons