Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Schilderen
Tip
28 januari 2021

10x creatief doen

Schilderen

Schilderen, kleien, kliederen: van creatief doen word je blij! Op dit moment doen we dat vooral thuis, maar hopelijk kunnen we snel weer met elkaar aan de slag. Met je Gelrepas kun je dan meedoen aan allerlei workshops en cursussen. Begin jij eindelijk aan je roman, leer je fotograferen, of ga je boetseren? We zetten 10 creatieve workshops voor je op een rij!

Fotografieworkshop Daphne van de Velde Fotografie

Wil jij het perfecte plaatje leren schieten? Volg een fotografieworkshop bij Daphne. Leer alles over het werken met de camera en het schieten van de mooiste beelden.

Kunstwerk!

De bibliotheek, Lab12, de muziekschool, het Musiater en het Liemersmuseum: dat is Kunstwerk! Je kunt er... eh, ja wat eigenlijk niet? Maak popmuziek, leer een instrument spelen, koken, en nog veel meer.

Foncke schrijfwerk

Kruip in je pen! Bij Foncke Schrijfwerk leer je alles over taal en schrijven. Volg een cursus of krijg persoonlijke begeleiding bij het schrijven van verhalen, gedichten en columns.

Schilderatelier Arnhem

Zeg jij altijd dat je echt niet kunt tekenen of schilderen? Dat hoeft ook niet! Kom lekker creatief bezig zijn bij Schilderatelier Arnhem. Je kunt aan je eigen idee werken, terwijl je meer leert over techniek. En dat is gewoon leuk! 

Stichting Kreatieve Kring Westervoort

Van schilderen en beeldhouwen tot fotografie en zelfs glas-in-lood: bij Stichting Kreatieve Kring Westervoort valt er altijd iets nieuws te leren. 

Jan Meijering Kunst en Kunsteducatie

Een cursus tekenen en schilderen, of juist meer leren over kunst? Dan moet je bij Jan Meijering zijn! Kunst en kunsteducatie van een geschoolde kunstenaar en bevoegd docent.

KWA vereniging van vrijetijdskunstenaars

Schilderen, tekenen, boetseren en meer in een echt atelier? Bij de KWA leer je de fijne kneepjes van professionele kunstenaars. Zo maak je grote stappen!

Liesbeth Barendse Schone Kunsten

Jong en oud leren tekenen en schilderen bij Liesbeth Barendse. In haar atelier geeft ze lessen aan wie maar wilt. Iets voor jou?

Atelier 't Duifje

Denk aan een grote ruimte, met alle middelen die je nodig hebt om lekker creatief bezig te zijn. Bij Atelier 't Duifje hebben ze zo'n ruimte. Geen les, maar leren van elkaar. Klinkt goed, toch?

hand die een Gelrepas vasthoud

Vraag je gratis pas aan

  • Een pas voor iedereen: óók de allerkleinsten
  • Cultuur, sport en eropuit met je tegoed
  • Het hele jaar korting op de leukste acties

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons