Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud

Schoolspullentegoed

De regeling wat betreft het vergoeden van schoolspullen is veranderd. Kinderen uit Arnhem, Rheden en Rozendaal ontvangen een extra tegoed op hun Gelrepas voor schoolspullen. Hieronder lees je alles over het schoolspullentegoed.

Wat is het schoolspullentegoed?
Dit tegoed is voor alle leerlingen van 4 tot en met 17 jaar op de basisschool, het voorgezet onderwijs of het MBO. Het schoolspullentegoed is een steuntje in de rug voor de kosten die je maakt voor schoolspullen. Je kunt denken aan een atlas, woordenboek, agenda, sportkleding voor de gymles en nog veel meer. Ook kosten voor een schooltas en eventueel het overblijven op de basisschool vallen hieronder.

Waar kan ik het schoolspullentegoed besteden?
Het tegoed is te besteden bij een aantal scholen en bij diverse winkels die schoolspullen verkopen. Je vindt de aanbieders van schoolspullen op gelrepas.nl/aanbod. Er worden doorlopend nieuwe winkels aangesloten.


Hoeveel kan ik besteden?
Het schoolspullentegoed is voor alle leerlingen van 4 tot en met 17 jaar op de basisschool, het voortgezet onderwijs of het MBO. Leerlingen die op 1 augustus 11 jaar of ouder zijn ontvangen een tegoed van 70 euro. Leerlingen die op 1 augustus jonger zijn, ontvangen 40 euro. 

Vragen over het schoolspullentegoed
Woon je in Arnhem? B
ekijk dan de veelgestelde vragen op arnhem.nl/schoolspullentegoed. Woon je in Rheden of Rozendaal, bekijk de veelgestelde vragen op rheden.nl/schoolkosten. Je kunt ook contact met ons opnemen. Mail naar pashouders@gelrepas.nl of bel op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur naar telefoonnummer 033 3035 464. We helpen je graag.

 

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons