Wat is de GelrePas?

Met de GelrePas kunt u tegen flinke kortingen, en in sommige gevallen zelfs gratis, meedoen aan diverse activiteiten zoals een dagje uit, het volgen van cursussen, bezoek aan theater of concert of lid worden van een sportvereniging.
De GelrePas is gratis.

Wat is de GelrePas? foto

Kijk voor de aanvraagprocedure bovenin onder Voor wie?   

Meer informatie

Begeleiderspas

Bent u slecht ter been, durft u niet alleen over straat of zijn er andere redenen dat u begeleiding nodig heeft, dan kunt u in aanmerking komen voor een begeleiderspas. Met deze pas kan iedere willekeurige begeleider u dan begeleiden. De begeleider profiteert dan van dezelfde kortingen als de pashouder, echter uitsluitend wanneer u én de pashouder samen én gelijktijdig aan dezelfde activiteit deelnemen. De begeleiderspas moet u aanvragen in de gemeente waar u woont.

GelrePasprogramma

Iedere twee maanden wordt er een programma samengesteld, waar u met uw GelrePas aan kunt deelnemen. U kunt met uw GelrePas aan alle activiteiten in alle gemeenten meedoen, ongeacht waar u woont. 

Digitale nieuwsbrief

Als u zich abonneert op de digitale nieuwsbrief, dan krijgt u iedere keer wanneer er een nieuw programma verschijnt, direct bericht hiervan in uw mailbox.

Toegankelijkheid

Webrichtlijnen