Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Gelrepas Arnhem melding
Naar overzicht
Tegoed besteden

Inloopkast De Cirkel

Geldig t/m 31 dec 2023

Inloopkast de Cirkel is dé leukste winkel. Wij staan niet alleen klaar met kledingadvies maar wij zijn er ook voor een gezonde dosis humor en veel warmte en gezelligheid. Ook staan wij altijd klaar voor een praatje en een kopje koffie of thee. Onze winkel draait op goedheid van de mens en donaties van instanties. Je kunt bij ons terecht voor alles wat met mode te maken heeft zoals: baby- en kinderkleding, dames- en herenkleding, schoenen, tassen, sieraden, themakleding zoals: kerst en carnaval.

Je kunt hier je (extra) Gelrepas tegoed aan kleding besteden. Let op de voorwaarden!

Waar
Inloopkast De Cirkel
Dorpsplein 108-109
6931CZ Westervoort
Open locatie in maps
Let op
  • Arnhem: kinderen in de leeftijd van 0-3 krijgen automatisch een extra (sport)kledingtegoed van €100,- voor kinderen van 4-17 is dit €150,-.
  • Zevenaar: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen.
  • Duiven: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 4-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €120,-.
  • Westervoort:pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 6-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €100,-. 
  • Rheden en Rozendaal: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast kunnen zij een extra (sport)kledingtegoed aanvragen via St. Leergeld.
  • Ook kunnen alle Rhedense Gelrepashouders het extra tegoed van 2023 van €50,00 hier besteden.
  • Renkum: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen. Daarnaast krijgen kinderen van 4-11 jaar een extra tegoed voor (sport)kleding en schoolspullen van €150,- voor kinderen van 12-17 jaar is dit €250,-.


NB: volwassenen uit Arnhem, Rozendaal en Zevenaar kunnen hier niet met hun Gelrepastegoed betalen.


Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2023

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons