Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Kortingsactie
Nederlands Openluchtmuseum

Onbeperkt €11,- korting op de toegang tot het museum

Geldig t/m 31 dec 2024

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis van ons alledaagse leven. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen je mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen en oren tekort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze jou met hun verhalen en zijn ze benieuwd naar dat van jou.

Onbeperkt €11,- korting op de toegang tot het museum

standaardtarief:
Van€ 22,-Voor€ 11,-
Waar
Het Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Open locatie in maps
Reserveren
Let op

Geschiedenis kun je van veel kanten bekijken. Die veelzijdigheid zie je terug in het Nederlands Openluchtmuseum. Hier vind je gebouwen, voorwerpen en verhalen van wel tweehonderd jaar oud. Maar ook herinneringen aan je eigen jeugd. Je staat stil bij de grote gebeurtenissen uit onze geschiedenis. En bij de ‘kleine’ momenten uit het dagelijks leven. Je verdiept je in complexe conflicten uit onze historie. En geniet simpelweg van een wandeling in de groene omgeving. In dit museum ontdek je waar jij én anderen vandaan komen, van Baarn tot Bali. En denk je na over waar het naartoe gaat.  

  

Voor iedereen  

Het Nederlands Openluchtmuseum is er voor iedereen. Kinderen leven zich uit in de speeltuin, of spelen op het mooie Zaanse plein. En als opa moeie benen krijgt, pak je gewoon de historische tram. Stop even voor een portie poffertjes uit Epe, een Italiaans ijsje bij Venezia of vers volkoren bierbostelbrood van de bakker. En vergeet niet binnen rond te kijken. Want naast het buitenmuseum is er óók een binnenmuseum. Met een interactieve Canonpresentatie die je niet mág missen.   

  

Check de agenda  

Geen wonder dus, dat het Openluchtmuseum in Arnhem het best bezochte museum van Nederland buiten Amsterdam is. Wanneer ga jij (weer)? Tip: check voor je gaat de agenda op de website. Want in het weekend, de winter én de zomer zijn er vaak bijzondere dingen te beleven. En elk jaar is er een nieuw thema, met extra activiteiten!  

Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2024

Andere acties van Nederlands Openluchtmuseum

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons