Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Tegoed besteden

Care4animals

Geldig t/m 31 dec 2023

Onze diergeneeskundig kliniek heeft een moderne, goed uitgeruste praktijk in Duiven en Arnhem met een goede bereikbaarheid. De kliniek biedt mogelijkheden voor uitgebreide onderzoeken en behandelingen van alle soorten gezelschapsdieren. Wij denken met je en jouw huisdier mee en proberen altijd passende oplossingen te vinden. Vanzelfsprekend kun je ook voor de jaarlijkse vaccinaties, gezondheidscontroles en met verzorgingsvragen bij ons terecht.

Je kunt hier een deel van de dierenartskosten uit het speciale dierenartstegoed betalen.

Waar
Care4animals
Rijksweg 22
6921 AG Duiven
Open locatie in maps
Let op
Je krijgt 50% korting op de behandeling van je hond, kat, vogel of knaagdier. Het dier moet gechipt zijn, of anders bij het eerste bezoek gechipt worden. De aanbieding geldt voor chippen, medische zorg (incl. castreren/steriliseren en speciaal voer op medische indicatie), vaccineren en euthanasie. Deze aanbieding geldt alleen voor Arnhemse Gelrepashouders. Je kunt de andere 50% niet uit je reguliere Gelrepas tegoed betalen.
Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2023
Extra informatie
• Arnhem: Het tegoed van €135,- voor de dierenarts kan hier worden besteed door de hoofdpashouder van het gezin (je kunt dit speciale tegoed nergens anders voor gebruiken). 30% van de korting betaal je uit je speciale dierenartstegoed, de dierenarts verleent zelf 20% korting.

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons