Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Tegoed besteden

Sport2000 Claus

Geldig t/m 31 dec 2024

SPORT 2000 CLAUS is al tientallen jaren 'n begrip in Doetinchem en omgeving. Met 600 m² sport en fashion in het sfeervolle centrum van Doetinchem kun je bij ons terecht voor een breed assortiment aan sportbenodigdheden. Naast een uitgebreide voetbalcollectie vind je bij ons een ruim aanbod in o.a. running, fitness, tennis, wandel, fiets, darts, vechtsport, ski- en badmode. Tevens is er veel keus in de laatste sportfashionmode in zowel kleding als schoenen.

Je kunt hier je (extra) gelrepastegoed besteden. Let op de voorwaarden!

Waar
Sport2000 Claus
IJsselkade 12
7001 AP Doetinchem
Open locatie in maps
Let op
  • Arnhem: kinderen in de leeftijd van 0-3 krijgen automatisch een extra (sport)kledingtegoed van €100,- voor kinderen van 4-17 is dit €150,-.
  • Zevenaar: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen.
  • Duiven: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 6-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €120,-.
  • Westervoort: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 6-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €100,-. 
  • Rheden en Rozendaal: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast kunnen zij een extra (sport)kledingtegoed aanvragen via St. Leergeld.
  • Renkum: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen. Daarnaast krijgen kinderen van 4-11 jaar een extra tegoed voor (sport)kleding en schoolspullen van €150,- voor kinderen van 12-17 jaar is dit €250,-.

 

NB: volwassenen uit Arnhem, Rheden. Rozendaal en Zevenaar kunnen hier niet met hun Gelrepastegoed betalen.

 

Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2024

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons